Akakçeden baktığımda geçtiğimiz aylarda 10. Ay 11. Ay gibiGeçenlerde 6700 e falan düşmüştü birkaç defa, yani ortalama 5000-5500 civarı eder.
Yani 2 yıl kullanımını da göz önünde bulundurursak, dediğim gibi 5-5.5 maksimum. Üstüne gideceğini sanmıyorumAkakçeden baktığımda geçtiğimiz aylarda 10. Ay 11. Ay gibi
6.299 a kadar düşmüş o fiyata kadar satılmış sıfırı
Sırf garantisi biteceği için satacağım 2 yıllık sınırlı garantisi.
Garantisi bitmiş ürünleri satacağın zaman satmak daha zor oluyor çünkü
Yerine peki ne konabilir hocam bu tarz ekranlı sıvı soğutucu olarakYani 2 yıl kullanımını da göz önünde bulundurursak, dediğim gibi 5-5.5 maksimum. Üstüne gideceğini sanmıyorum
Evet katılıyorum öyle maalesef bu tarz ürünler için.Arkadaşlar 5 - 5.5 arası falan yazmışlar ama çok zor PSU ve AİO gibi ürünler 2.elde çok değer kaydediyor uygun fiyatlı değilse satışı zor oluyor
Çok iyi fiyata anlamışsınız direk satın o fiyattanYerine peki ne konabilir hocam bu tarz ekranlı sıvı soğutucu olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet katılıyorum öyle maalesef bu tarz ürünler için.
5.500 den anlaştık bakalım birisi gelip alıcak
Hayırlı olsunEvet satacağım. Çünkü şuanda sıfırı 1.500 farkla pckolikte satılıyor
Ayrıca eğer garantisi 2 yılsa 14 nisan 25 de garantisi doluyor
Aslında kaybetmiyor, neden kaybetsin. Kullanım süresine ve kalitesine bağlı değişiyor, tabi ki 2. El fiyatına göre satılması lazım da TR şartlarında çok zor. İkinci el sıfırdan pahalı oluyor genelde.Arkadaşlar 5 - 5.5 arası falan yazmışlar ama çok zor PSU ve AİO gibi ürünler 2.elde çok değer kaydediyor uygun fiyatlı değilse satışı zor oluyor
Yerine LCD düşünüyorsan eğer hydroshift düşünebilirsin benim çok hoşuma gidiyor pompa gizlemesi vs vardı.Teşekkür ederim
Yabancılarda gördüğüm bir sıvı soğutma var o çok hoşuma gitti ama markasını modelini bilmiyorumAslında kaybetmiyor, neden kaybetsin. Kullanım süresine ve kalitesine bağlı değişiyor, tabi ki 2. El fiyatına göre satılması lazım da TR şartlarında çok zor. İkinci el sıfırdan pahalı oluyor genelde.
Yerine LCD düşünüyorsan eğer hydroshift düşünebilirsin benim çok hoşuma gidiyor pompa gizlemesi vs vardı.
Panorama 360 aio bu. Jumbum da var ama çok pahalı ve geç teslimat yapıyorlar. 20.000₺ :')Yabancılarda gördüğüm bir sıvı soğutma var o çok hoşuma gitti ama markasını modelini bilmiyorum