Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE H150i Elite LCD XT Beyaz Severlere 6.799TL

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Hydroshift şu an çok bilinmiyor 2. El piyasasını bilemiyorum ama bence diğer muadillerine göre hem ucuz hem daha yenilikçi.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ramazan kaya
Global 6 sene garantisine güvenen varsa bilgilendireyim Corsair destek vermiyor TR'ye. Sadece 2 sene garantisi var anlayacağınız ki bence sıvı soğutma gibi bir ürün için yeterli değil.
Neredeyse tüm markalarda olan bu durum . Özellikle pc bileşenleri için . Türkiye'de 2 yıl üzeri garanti servisi neredeyse yok

KeyN_N

80+
Neredeyse tüm markalarda olan bu durum . Özellikle pc bileşenleri için . Türkiye'de 2 yıl üzeri garanti servisi neredeyse yok
Corsair gibi Lian Li'e de sormuştum bu konuyu ve destek verdiklerini söylemişlerdi. Tabii bizim gümrüğün vergi vb. konularda sıkıntı yaşattığı bariz. Sadece her firma bunu çözmek ve masraflarla uğraşmak istemiyor.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Burak B
Hocam selamlar, ben de şuan ki sistemimi toplarken Galahad II ile ryujin 3 arasında kalmıştım ancak o zamanlar yeni çıktığı için galahad 2 çok sorunluydu. Pompadan gelen sesler, yazılımsal sorunlar vb. Ben de ryujin 3 almıştım benzer fiyata. Şu an galahad 2 ne durumda bilmiyorum. Hydroshift hakkında bilgim yok.

Lian li senin aldığın Corsair artic ile kıyaslanamaz ezer geçer
Kusura bakmayın çalıştığım için geç dönüş yapıyorum.
Lian li alacağım sanırım hydroshift modelinin beyazını RGB fanlara sahip olması da önemli benim için.
Sizce nereden almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cenk
Kusura bakmayın çalıştığım için geç dönüş yapıyorum.
Lian li alacağım sanırım hydroshift modelinin beyazını RGB fanlara sahip olması da önemli benim için.
Sizce nereden almalıyım
Lian Li ye hiç girme bence.Sistemin üst düzey,Bütçe sorunun yoksa 9800x3d ye sistemine Asus ryujin 3 yakısır.

Hydroshift şu an çok bilinmiyor 2. El piyasasını bilemiyorum ama bence diğer muadillerine göre hem ucuz hem daha yenilikçi.
O zaman 1.5 yıla duyulur bilinir diyebilir miyiz.
Evet ben de o yüzden onda daha çok akıl kıldım
Zaten doğru düzgün ortalıkta 360mm LCD ekranlı sıvı soğutucu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cenk

tekrar stokta
Ben görene kadar sömürmüşler desenize hocam.
İyi fiyatmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet benim aklımda da o var.
Satarken 2.elde talep görür mü peki duyulmuşluk olarak lian li nasıl

tekrar stokta

Hocam selamlar, ben de şuan ki sistemimi toplarken Galahad II ile ryujin 3 arasında kalmıştım ancak o zamanlar yeni çıktığı için galahad 2 çok sorunluydu. Pompadan gelen sesler, yazılımsal sorunlar vb. Ben de ryujin 3 almıştım benzer fiyata. Şu an galahad 2 ne durumda bilmiyorum. Hydroshift hakkında bilgim yok.
Rog ryujin 3 un beyazı yok ki hocam
Birde o kadar çıkarsam TRYX panaroma almak var aklımda

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Bir önceki sistemimde kullanmıştım. 2 yıla yakın oldu o zaman bile 7200 TL ye almıştım. Şimdiki fiyatı bedava.
Siz o zaman aşırı pahalı aldınız. Olması gereken fiyatı zaten şimdiki fiyat. Ama fırsatçı piyasa ve birdaha bu fiyata bulamamcılar sayesinde aşırı şişen piyasa şimdi normale dönüyor işte.

Lian Li ye hiç girme bence.Sistemin üst düzey,Bütçe sorunun yoksa 9800x3d ye sistemine Asus ryujin 3 yakısır.
Onun beyazı var mı da hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim.
Tekrar corsair almayın düşüncesindeyim hocam bir önceki soğutucum buydu farklı bir şey deneyim diyorum

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Burak B
Rog ryujin 3 un beyazı yok ki hocam
Birde o kadar çıkarsam TRYX panaroma almak var aklımda
Arada giriyor stoklara. Ben de Galahad 2 diye PCKolik mağazasına gittiğimde şansıma Ryujin 3 360 white 1 adet geldi daha stoka girmedik demişti ben de onu almıştım. 11.800 e almıştım. Bu şekilde görünüyor merak edersen diye paylaşayım dedim. Soğutması da gayet başarılı ve sessiz.
ss.jpeg

KingDeViL

80+ Bronze
Arada giriyor stoklara. Ben de Galahad 2 diye PCKolik mağazasına gittiğimde şansıma Ryujin 3 360 white 1 adet geldi daha stoka girmedik demişti ben de onu almıştım. 11.800 e almıştım. Bu şekilde görünüyor merak edersen diye paylaşayım dedim. Soğutması da gayet başarılı ve sessiz.Alıntıyı görüntüle
Sizin de pompayı son hıza aldığınızda ses çıkartıyor mu ? Bilgisayar açılışta felan pompa sesi baya duyuluyor bende.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye
oilkuyty987
Top Bottom