ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,856
Darkflash dx 360 2.6 yi geçemeyen ürün sırf LCD ekrana para vermeyin
Evet yeni modeli bu.Ben Corsair H150i LINK LCD aldım.Son çıkanı bu sanıım.Fiyatıda burda çok uygun.Ama siyah var sadece.
![]()
Corsair iCUE LINK H150i LCD RGB AIO CW-9061008-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
CORSAIR iCUE LINK H150i LCD RGB AIO CW-9061008-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla CORSAIR iCUE LINK H150i LCD RGB AIO CW-9061008-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Ah hocam ben pc de nelere para verdim bir bilsenizDarkflash dx 360 2.6 yi geçemeyen ürün sırf LCD ekrana para vermeyin
Parası olan versin ben bu paraya bunu almazdım lian li alırdım hemde şu yeni çıkan üstten borulu olanEvet yeni modeli bu.
Fiyatı güzel, en uygun fiyatı yeni modelin pazaramada şuan.
Maalesef siyahı işte, bana beyazı lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ah hocam ben pc de nelere para verdim bir bilseniz![]()
Ben de zaten corsair H150i Elite LCD’den sonra yine corsair almak istemiyorum. Yoksa kullandığım modelin fiyatı şuan 6799TL gayet iyi fiyat ama sattım ürünü geri neden alayım.Parası olan versin ben bu paraya bunu almazdım lian li alırdım hemde şu yeni çıkan üstten borulu olan
Tryx panaromada ekranında belli sıkıntılar çıktığını görmüştüm lian li sorunsuzBen de zaten corsair H150i Elite LCD’den sonra yine corsair almak istemiyorum. Yoksa kullandığım modelin fiyatı şuan 6799TL gayet iyi fiyat ama sattım ürünü geri neden alayım.
Aklımda bahsettiğiniz lian li veya TRYX panaroma var
Ekranında siyah lekelerNe gibi sorunlar çıkıyormuş ki
Evet lakin sorun cikmama olasiligi çıkmasından daha yüksek yani sorun çıkmaz bence. Ben olsam lianli üsten borulusunu alırım.Öyle bir soğutucu için kötü bir olay
Baya pahalı jumbum da 20k
Fiyat kaç görünüyor ki sizde bende 7999 görünmekte
6780 tl idi.stok bitmiş,3 tane vardı.Öyle bir soğutucu için kötü bir olay
Baya pahalı jumbum da 20k
Fiyat kaç görünüyor ki sizde bende 7999 görünmekte
Ben görene kadar sömürmüşler desenize hocam.6780 tl idi.stok bitmiş,3 tane vardı.
Evet benim aklımda da o var.Evet lakin sorun cikmama olasiligi çıkmasından daha yüksek yani sorun çıkmaz bence. Ben olsam lianli üsten borulusunu alırım.
Lian li senin aldığın Corsair artic ile kıyaslanamaz ezer geçerBen görene kadar sömürmüşler desenize hocam.
İyi fiyatmış
Evet benim aklımda da o var.
Satarken 2.elde talep görür mü peki duyulmuşluk olarak lian li nasıl