- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sen hangi konuda isterdin ?Hangi konuda?
sen hangi konuda isterdin ?Hangi konuda?
Her konuda olabilirsen hangi konuda isterdin ?
Abi burada insanın cebindeki paraya bakarlar ne kadar dil biliyorsun ? Hangi üniversiteleri okudun ? Ay da kaç kitap bitirirsin sorulmaz cebin de parası olanlar ve olmayanlar vardır.amin güzel kardesim.
böyle kimsenin para mara maas konusu sorulmaz buralarda.
ayrica özel bi durum.
biz halk genel anlamdakaliteye degilde ve mesleke degilde.
hemen kac maas alirsin diye sorarlar.
burda tam tersi.
bilgin ve kaliten nedir.
3 sirada maas gelir . lakin oda gizli kalir .)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah yardimcin olsun
ozaman bol chance derim sana.Her konuda olabilir
Erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmazkral aklinda bulunsun.
para söylenmez.
para bulundurur insan.
en sevmedim özeliklerden birisi bi insana para maasini sormak.
ozaman sende bana servetini acikla![]()
dogrudur kral. zaten belirtme oluyor arkadaslarin sayesindeAbi burada insanın cebindeki paraya bakarlar ne kadar dil biliyorsun ? Hangi üniversiteleri okudun ? Ay da kaç kitap bitirirsin sorulmaz cebin de parası olanlar ve olmayanlar vardır.
aslanimErkeğe maaşı kadına yaşı sorulmaz![]()
Kulaklık olarak bende önermem yazılımı. Ama klavye ve mouse icin vazgeçilmez.Corsair Kulaklık kullanıyorsanız iCUE yazılımını kesinlikle önermiyorum. Sebebi ise; Aşırı dip ses oluşturuyor ve kulaklığın sesleri bozuluyor. Kısacası, ÇÖP.
onu düzeltilerKulaklık olarak bende önermem yazılımı. Ama klavye ve mouse icin vazgeçilmez.
Zaten şu an Corsair kulaklık kullanmıyorum eskiden HS50 ve HS35 vardı. Ama düzelttilerse iyionu düzeltiler
son bir aydan beri o problemler yok.
adamlar firmware ve software update yaptilar.
auto audio ve arka ses yanki ton
ama tarz olayi
Alıntıyı görüntüle
Corsair k55 rgb güzel ve corsair m64 elite rgb mouse. Lakin fiyat konusunu arastirimKral sen yüksek bütçeden anlarsın bana max 1000tl bi klavye+mouse önersen
Kral onlarda zaten loe level. Orda hak veriyorum. Cok problem olan headset onlarZaten şu an Corsair kulaklık kullanmıyorum eskiden HS50 ve HS35 vardı. Ama düzelttilerse iyi
Onlarda zaten yazılım yokCorsair k55 RGB güzel ve corsair m64 elite RGB mouse. Lakin fiyat konusunu arastirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral onlarda zaten loe level. Orda hak veriyorum. Cok problem olan headset onlar