Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yardım edebilirimBizde G513 için aynısını yyapacak mıyız ?
Bende yardım edebilirimBizde G513 için aynısını yyapacak mıyız ?
Sessiz bir klavye arıyorsan mekanik alma.Çok güzel bir inceleme olmuş eline sağlık.
3 senedir a101 klavyesi kullanıyorım ve yakında değiştirmek istiyorum valorant oynuyorum ama profesyonel şekilde değil eğlencesine ve özellik daha çok dikkatimi çekiyor ama arada kaldığım nokta mekanik mi almalıyım membaranmı. Fiyatlarda çok fark var ve sesli bir klavye istemiyorum ama hissiyat bunlara değer mi emin değilim. Bana hangisini almamı önerirsin?
Sağol. Büyük ihtimalle k55 alıcam incelemen aklımdaki soru işaretlerini götürdü ve yandaki 6 tuş ne deniyordu unnutum ne işe yarıyor?Sessiz bir klavye arıyorsan mekanik alma.
Red swtich bile belli bir süreden sonra baş ağrıtıyor
Hissiyat olarak ben gayet memnunum eğlencesine oynuyorsan bunu al geç bu bütçede daya fazla özelliğe sahip klavye zor bulursun
Bir de senin için özellik bolluğu EN önemli unsursa direk bunu al bu bütçede alacağın hiçbir mekanik klavye bu kadar fazla özelliğe sahip olamazSessiz bir klavye arıyorsan mekanik alma.
Red swtich bile belli bir süreden sonra baş ağrıtıyor
Hissiyat olarak ben gayet memnunum eğlencesine oynuyorsan bunu al geç bu bütçede daya fazla özelliğe sahip klavye zor bulursun
Makro tuşuSağol. Büyük ihtimalle k55 alıcam incelemen aklımdaki soru işaretlerini götürdü ve yandaki 6 tuş ne deniyordu unnutum ne işe yarıyor?
Sağol. Gözlerim ağrıyor bazı yerleri geçtim ondan göremedim galibaBir de senin için özellik bolluğu EN önemli unsursa direk bunu al bu bütçede alacağın hiçbir mekanik klavye bu kadar fazla özelliğe sahip olamaz
Birtek buna yaklaşan monster pusat k3 var ama o da blue switch
Mesaj otomatik birleştirildi:
Makro tuşu
Çok işe yarıyor incelemede yazdım hepsini bakabilirsin
Sen uplamadın zatenTostum yapıyorsun bu işi, bu arada kaçıncı uplayışım ben bile sayamadım.
Bak yanlış düşünüyorsun, şimdi başkası upladı sonra tekrar 5. 6. sıraya düştü ve ben tekrar upladım. Bir de bu açıdan düşünSen uplamadın zaten
pusat k3 ün tasarımı redragon brahmaya bir ben mi çok benzettim?Bir de senin için özellik bolluğu EN önemli unsursa direk bunu al bu bütçede alacağın hiçbir mekanik klavye bu kadar fazla özelliğe sahip olamaz
Birtek buna yaklaşan monster pusat k3 var ama o da blue switch
Mesaj otomatik birleştirildi:
Makro tuşu
Çok işe yarıyor incelemede yazdım hepsini bakabilirsin
KatılıyorumT...
Tostum bu inceleme efsaneee!!!
Evet aşırı benziyorpusat k3 ün tasarımı redragon brahmaya bir ben mi çok benzettim?
TeşekkürlerT...
Tostum bu inceleme efsaneee!!!