Sadece bu marka 800 TL ye mebran satsa Corsair kazığı olurdu her marka satıyor 30 dolarlık ürünü adam 20 ile çarpıp üstüne kar ve vergi koyuyor da satıyor milletin 30 birime aldığı şeyi belki de 800 1k lara alıyoruz (fiyatlar örnektir)Saçmalıyorsun, bakış açın tamamen saçmalık. Bu fiyata alınmaz zaten bu membran diye 800 TL değil, "Corsair Kazığı"ndan dolayı 800 TL ve bunu anlayamıyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye alınmaz zaten
mk 61 ile gta da uçak uçurun hocam uçurabiliyorsanız %60 klavye ile tam boyut klavyeyi karşılaştırmanın hiçbir anlamı yok herkes %60 klavye alamaz eğer tam boyut klavye istiyorsa bu paraya alınabilecek bir klavye tam boyutlu bir mekanik klavye almak istese 1.5/2 k gözden çıkarmak zorunda buda asgari ücretin çeyreği eder bu paraları herkes veremez mantıklı konuşacak olursak sizin dediğiniz asla mantıklı değil adam tam boyut klavye atmış buna karşı %60 klavye önermek gerçekten mantıklımı sizce ?Konuya goz gezdirdim de yok dandik switch yok yay sesi yok bilmem ne, cok da guzel klavyeler bulunabiliyor 100-200TL fazlasına MK61, RK61, Aigo A100 gibi, zorlamanin anlami yok. Ha tepkime suresi vesaire okay ama olmasi gereken fiyatlarda degil yine de, bir tik daha inmesi gerekiyor en azindan
Hastası alabilir, ben tercihimi MK61'den yana yaparım.
Aigo A100? 1200'lere falan çıkarsa bütçe Furylevel Y1, biraz daha fazlasına Alloy MKW100? Ne gerek var 2K'lara çıkmaya?mk 61 ile gta da uçak uçurun hocam uçurabiliyorsanız %60 klavye ile tam boyut klavyeyi karşılaştırmanın hiçbir anlamı yok herkes %60 klavye alamaz eğer tam boyut klavye istiyorsa bu paraya alınabilecek bir klavye tam boyutlu bir mekanik klavye almak istese 1.5/2 k gözden çıkarmak zorunda buda asgari ücretin çeyreği eder bu paraları herkes veremez mantıklı konuşacak olursak sizin dediğiniz asla mantıklı değil adam tam boyut klavye atmış buna karşı %60 klavye önermek gerçekten mantıklımı sizce ?
fiyatı 1500tlAigo A100?
Vatanbilgisayardan bakiyon galibafiyatı 1500tl
pardon hocam fark etmemiştimVatanbilgisayardan bakiyon galiba
TRY 792.23 26%OFF | Aigo A100 oyun mekanik klavye 2.4G kablosuz USB tip-c kablolu mavi anahtarı 100 anahtar Hot Swap şarj edilebilir oyun klavye
Aigo A100 oyun mekanik klavye 2.4G kablosuz USB tip-c kablolu mavi anahtarı 100 anahtar Hot Swap Åarj edilebilir oyun klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
kim alıyor 1.2 1.3k ya gamepower rampage ? ezberlemişsiniz 2tane marka daha düne kadar rog strix tkl klavye geri ödemeyle 1200 1300tl ye geliyordu bilmem anlatabildim mi sizin gibiler oldukça daha bu firmalar kafalarına göre çok fiyat yazarlarMekanik klavye parasına membran satan firma değil, aldığınız gamepower-rampage mekanik klavyelerin switchleriyle bunları bir tutuyorsunuz ya aşırı komiğime gidiyor. Giriş seviye switchler, 0 malzeme kalitesi ile satılan mekanik klavyelerle bunu karşılaştırmayın artık. İnsanlar mal değil corsair-steel series-rog klavyelere 2.5-4k veriyor.
Premium ürün alıyorsak premium fiyat öderiz, pahalı dediğin markanın yurtdışında 150dolar olan ürünü trde de o fiyatta. Stoklarda olmadığı zaman satıcılar faiş fiyat çekiyor yani. Ayrıca corsair garantisini tatmayan bi insansanız bu yorumu yapmanız gayet normal. Ben 2k+ ücret ödüyorsam bir ekipmana tekrar almak istemem. Bunu sağlayan firmalardan biridir corsair.kim alıyor 1.2 1.3k ya gamepower rampage ? ezberlemişsiniz 2tane marka daha düne kadar rog strix tkl klavye geri ödemeyle 1200 1300tl ye geliyordu bilmem anlatabildim mi sizin gibiler oldukça daha bu firmalar kafalarına göre çok fiyat yazarlar