🔥İndirim CORSAIR K55 RGB PRO Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye 1.099TL

yaklaşık 1 sene önce blue switchden geçtim ve gerçekten güzel ve sağlam klavye özellikle multimedya tuşları büyük rahatlık

Birkaç ay kullandım bu klavyeyi çok beğendiğimi söyleyemem.
Alırsanız.. sol taraftaki tuşlara alışmak zaman alıyor. Eliniz sürekli oraya gidecek ve yanlış tuşlara basacaksınız.

Senelerdir kullanıyorum valla ne bir oyunda eksikliğini hissettim ne de bir tane tuşun bile aşındığına şahit oldum s++ bir klavyedir. ilk kullanınca 1 ay soldaki makro tuşlara alışma sürecim oldu

Membrane olmasına bakmayın çoğu mwkanikten kaliteli. Katar pro 300tl idi geçen onunla güzel gider.

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Evet en soldaki makro tuşlarına alışmak zaman alıyor, elim sürekli oraya kayıyordu. Evime gelen arkadaşlarım aynı şekilde bu nasıl klavye diye tepkiler veriyordu. Ama alıştıktan sonra kullanımı çok rahat artık. Hala taş gibi tuşların basma hissiyatı güzel. Çok sesli değiller. Multimedia tuşları çok kullanışlı. 1.5 yılda sadece "W" ve "S" tuşlarında biraz soyulma oldu. Yani oda çok bir sorun değil şuan benim gözümde.

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Evet en soldaki makro tuşlarına alışmak zaman alıyor, elim sürekli oraya kayıyordu. Evime gelen arkadaşlarım aynı şekilde bu nasıl klavye diye tepkiler veriyordu. Ama alıştıktan sonra kullanımı çok rahat artık. Hala taş gibi tuşların basma hissiyatı güzel. Çok sesli değiller. Multimedia tuşları çok kullanışlı. 1.5 yılda sadece "W" ve "S" tuşlarında biraz soyulma oldu. Yani oda çok bir sorun değil şuan benim gözümde.
Makro tepkime süreleri nasıl acaba hocam?

görünüşü ve fonksiyonları harikulade ama klasik membran tuşların içindeki plastikler kırılıp daha yumuşak hisli tuşlar oluyolar ben de yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum soyulmaya dair hiçbir problem yok hepsi sapasağlam makro konusu da klasik çok bir özelliği yok tuşa bastıktan yaklaşık 1 saniye sonra tıktıktık diye yazıyor bu fiyata alınabilir ama bütçeniz varsa mekaniğe yönelin
Makro tepkime süreleri nasıl acaba hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri