Neler Yeni

Corsair K55 RGB PRO Membrane Klavye 849 TL

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Premium ürün alıyorsak premium fiyat öderiz, pahalı dediğin markanın yurtdışında 150dolar olan ürünü trde de o fiyatta. Stoklarda olmadığı zaman satıcılar faiş fiyat çekiyor yani. Ayrıca corsair garantisini tatmayan bi insansanız bu yorumu yapmanız gayet normal. Ben 2k+ ücret ödüyorsam bir ekipmana tekrar almak istemem. Bunu sağlayan firmalardan biridir corsair.
Kardeş ürünü kötüleyen yok diyoruz ki membran bir klavyeye bu kadar verilmez ederi bu değil isterse satıcı yurtdışında 10k dolar fiyat koysun. Bu bütçelere çıkıyorsa membran değil biraz daha eklenip mekanik klavye almak mantıklıdır diyoruz. Siz kendinizce olayı çarpıttırıyorsunuz.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Yine eline değmeyen ekipmanı kötülemeye başlamışlar, Kötü diyor ama kullanmadığı için neye kötü dediğini bilmiyor, Ben XT modelini aktif kullanan biri olarak klavye kesinlikle membrane seçilecekse kesinlikle memnun eder, Premium klavye, RGB den tut tuşların basım hissiyatına kadar, ilk aldığımda soldaki makro G tuşlarına alışamadım 1 hafta sonra tamamen alıştım rahatsızda etmedi, Bilek desteği güzel, Eleştirebileceğim yönü makrosuz versiyonu olsa iyi olurdu + Tuşları çok fazla temizleyen biriyseniz ıslak mendil veya bezle, WASD tuşlarında soyulma oluyor, Onun dışında eksi yanını görmedim. Oyunlarda mekaniği aratmıyor. Mekanik alacaksanızda merdiven altı dandik markaları almayın kronik sorunlarla başınızı ağrıtırsınız. Asus Tuf k1'e göre çok daha iyi k55. Bunun sadece yazılımı + Rgb'si 300₺ eder net.
Ürünü kötüleyen yok, fiyatının biraz daha inmesi gerek. Kendinize göre değiştirmeyin konuyu.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
The End
Ürünü kötüleyen yok, fiyatının biraz daha inmesi gerek. Kendinize göre değiştirmeyin konuyu.
Membrane diye 300₺ olacak değil Membrane illa mekanikten iyi olacak diye bir şey yok, Saber rgb aldım kısa kullandıktan sonra ne kadar temiz kullansam bile tuşlar basmamaya başladı ve sadece saber rgb değil fp diye satılan çoğu mekaniklerde bu sorun var, Membrane aldım halen tık yok, Evet şuan saber rgb deki sorunu kalıcı olarak çözdüm videosunuda paylaştım, yorumlarda memnun kalanları görebilirsiniz
Yok 1 milyon tuş ömrü yok 50 milyon tuş ömrü hikayeden başka bir şey değil onuda fp mekanik aldıktan sonra birazda şansınız yoksa anlıyorsunuz. Membrane da eski membranelar gibi değil artık eskisi gibi ms gecikmesi yüksek değil, premium hissiyat var yazılımı var. Mekanikleri zamanında membrane'dan ayıran özellikleri şuan sadece sökülebiliyor olmaları kaldı benim gözümde bir de click sesi. Hayırlı bayramlar.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Membrane diye 300₺ olacak değil Membrane illa mekanikten iyi olacak diye bir şey yok, Saber rgb aldım kısa kullandıktan sonra ne kadar temiz kullansam bile tuşlar basmamaya başladı ve sadece saber rgb değil fp diye satılan çoğu mekaniklerde bu sorun var, Membrane aldım halen tık yok, Evet şuan saber rgb deki sorunu kalıcı olarak çözdüm videosunuda paylaştım, yorumlarda memnun kalanları görebilirsiniz
Yok 1 milyon tuş ömrü yok 50 milyon tuş ömrü hikayeden başka bir şey değil onuda fp mekanik aldıktan sonra birazda şansınız yoksa anlıyorsunuz. Membrane da eski membranelar gibi değil artık eskisi gibi ms gecikmesi yüksek değil, premium hissiyat var yazılımı var. Mekanikleri zamanında membrane'dan ayıran özellikleri şuan sadece sökülebiliyor olmaları kaldı benim gözümde bir de click sesi. Hayırlı bayramlar.
Hocam 300TL olsun diyen yok ki :D K55'i 300'den satacak bir firma da yok. Benim istediğim az biraz daha düşmesi. Gamepowerin klavyeleri genel olarak sorunlu zaten. Gecikmeye, yazilimina vesaire lafim yok, sadece 600'e TTC Switchli K835 - 1K'ya Gateronlu MK61 bukunabiliyorken "biraz" daha inmesi lazim fiyatinin. Hayirli bayramlar.

umit88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
reis nerden buldun boyle bir yontemi, helal

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ah be dostum şirketin reklamcisi olsanız bu kadar olur. Ben 300 olsun dedim mi 800 900degil de 500 550 bandında olabilir ben dandirik bir marka da mekanik de önermiyorum. İyi bir markanın indirim ile mekanik modeli alınsın diyorum ama sen bunu hala anlamadın. Hayırlı bayramlar sana da

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
The End
Ah be dostum şirketin reklamcisi olsanız bu kadar olur. Ben 300 olsun dedim mi 800 900degil de 500 550 bandında olabilir ben dandirik bir marka da mekanik de önermiyorum. İyi bir markanın indirim ile mekanik modeli alınsın diyorum ama sen bunu hala anlamadın. Hayırlı bayramlar sana da
Reklam ile alakası yok dostum, ben sadece eleştiri yapılıyorsa hani kusurlu olduğu ya da eksik olduğu kısmı belirtirsin öyle eleştirirsin, yorumdakilerin çoğu bunu yapmadığı için aslında genel bir yorum yazmak istedim, kişisel bir yorum değil yani. Yani sırf membrane diye 300₺ geçmez gibi yorumlar yapıldı ya da öyle algıladım o yüzden bir eleştiri yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis nerden buldun boyle bir yontemi, helal
Yaşadığım yerde devre temizleyici yoktu, Bende klavyeyi switchleri rahat temizleyecek şekilde söktüm kompresör ile bile temizledim, ama nafile toz ile alakalı felan olmadığını anladım, internetten devre temizleyici istemek felan 1 hafta buluyordu elime ulaşması aklıma switch içindeki oksitlenmeyi temizleyecek bir bu geldi, işe yaradıktan sonra uzun kullanımda da tekrar eski haline dönmediği için kalıcı bir çözüm video'su çekmek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğurcan
40 Dolarlık klavye altı üstü arkadaşlar neden bu kadar kötülediniz anlamadım ki. 40 Dolara uygun bir ürün dediğim gibi bozulunca da tamamen yenisiyle değişiyor. Ha derseniz ki Türko ekonomisi kötü ona da marka bişey yapamaz.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
The End
Hocam 300TL olsun diyen yok ki :D K55'i 300'den satacak bir firma da yok. Benim istediğim az biraz daha düşmesi. Gamepowerin klavyeleri genel olarak sorunlu zaten. Gecikmeye, yazilimina vesaire lafim yok, sadece 600'e TTC Switchli K835 - 1K'ya Gateronlu MK61 bukunabiliyorken "biraz" daha inmesi lazim fiyatinin. Hayirli bayramlar.
Aslına bakarsak ürünün üzerine dolar vs eklersek çok gelmemiş ama haklısın ürünün üzerine çok gelmemiş olması ürünü alınabilir hale sokmuyor sonuçta, daha uygun olarak satışa sunulsaydı güzel olurdu, üsttede yazdığım gibi bireysel yazmadım genel olarak yorumlarda kötüymüş gibi algılanabilir diye genel bir yorum yaptım.

jz20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sezgin
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Kazık dediğiniz Corsair ürün bozulunca ücretsiz yenisiyle değiştiriyor ama :)
hala kazık. 3 tane gamebooster outemu red alır bozulunca yenisine geçerim şuna para vermem.

ya herşeyi geçtim bu paraın 50 100 lira üstüne Skyloong var gateronlu bunu niye alır ki bir insan.

Yellow switch alın geçin arkadaşlar konu kilit. Membran klavyeye 850 vermek her durumda saçmadır teşekkürler.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
K55 Pro XT ile K55 rgb pro arasında ne fark var peki resimlerine bakıyorum bi fark göremedim birde bilek desteğinden bahseder misin reiz, bilek desteği nasıl yumuşak suni deri tarzı mı yoksa sert plastik falan mı
Dostum XT olan full RGB ışıklandırma, XT olmayan 4 bölgeli aydınlatma var sadece. Bilek desteği yumuşak değil plastik ve sert ama beni rahatsız etmiyor :) Ben aşırı memnunum klavyeden hatta 2.klavye olarak da almayı düşünmedim değil 2. pc toplayacağım ama belki ona mekanik switch alırım bilmiyorum (geniş tuşlu, sessiz, ışıklandırması kaliteli, ledlerde çınlama sesi olmayan, bilek desteği olan 1500tl geçmeyen bulursam). Mekanik klavyede 1 tane yay sesi gelse tuşta ben onu direk çöpe atarım iade ederim kullanmam öyle. Bazıları herkesi aynı kendi sanıp ona göre konuşuyor burada. tuf k3 almıştım iade ettim, bu klavye ondan sessiz, rgb de led çınlama sesi yok, tuşlar daha geniş, tepki süresi çok güzel. Ama millete bakarsan k3 tuf ile bu kıyaslanmaz bile :D o klavyeye 500tl bile vermem ben niye? çünkü verdim beğenmedim iade ettim zaten. ama buna 1120 verdim yine veririm :) kişisel tercih yani sana kalmış, 1 tane doğru yok. Senin doğrun ve rahat etmen önemli.

Son düzenleme:

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
hala kazık. 3 tane gamebooster outemu red alır bozulunca yenisine geçerim şuna para vermem.

ya herşeyi geçtim bu paraın 50 100 lira üstüne Skyloong var gateronlu bunu niye alır ki bir insan.

Yellow switch alın geçin arkadaşlar konu kilit. Membran klavyeye 850 vermek her durumda saçmadır teşekkürler.
Gerçekten boş yapmışsınız hem attığınız klavye %60

Şöyle diyeyim corsair klavyeyi ortadan ikiye bölün fotoğrafını çekip ticket atın yenisini gönderirler

Top Bottom