Neler Yeni

Yardım Corsair Kasamın Psu'suna Güveneyim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Arkadaşlar sizce kasamın içinde gelen güç kaynağı nasıldır? Elektrik dalgalanma veya kesintilerinde kendini korumaya alıyor mu? Bilgi bulamadım
4E3A0580-948A-4A94-885B-945B1A2B5F38.png

oguz13

80+ Bronze
Marka bilindik bir marka sıkıntı olacağını sanmam. Çok yaygın olmayan bir marka olsaydı sıkıntı çıkarabilirdi.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CX750F, kotu bir unite degil. Ama nerede guvenecegine bagli, sebeke elektriginde guvenmek istiyorsan istersen AX1600i getirelim 100% garanti vermez. Onun icin UPS lazim.

Sistemde stabilite sorunudur cikista gerilim dususudur falan dusunuyorsan pek olasi degil, o konuda guvenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum içinde akım koruma mevcutmudur acaba bilgi bulamadım
DC taraf icin OCP korumasi var, AC taraf icin de NTC ve MOV var. Teoride ani akimdan ve gerilim dalgalanmalarindan korumali.

Ancak dedigim gibi, yuksek ihtimal koruyacak olsa da 100% garanti degil. UPS o konuda 100%'luk cozumdur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CX750F, kotu bir unite degil. Ama nerede guvenecegine bagli, sebeke elektriginde guvenmek istiyorsan istersen AX1600i getirelim 100% garanti vermez. Onun icin UPS lazim.

Sistemde stabilite sorunudur cikista gerilim dususudur falan dusunuyorsan pek olasi degil, o konuda guvenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DC taraf icin OCP korumasi var, AC taraf icin de NTC ve MOV var. Teoride ani akimdan ve gerilim dalgalanmalarindan korumali.

Ancak dedigim gibi, yuksek ihtimal koruyacak olsa da 100% garanti degil. UPS o konuda 100%'luk cozumdur.
Güzel detaylı açıklamalarını için teşekkür ederim ups öneriniz olur mu uygun fiyatlı?

Top Bottom