Aynen hocam, 3 on tarafa 1egzoz 2 de alt taraftan ice hava alacak sekilde konumlandiracagim. Sogutma olarak da NZXT kraken x52 ust tarafta olacakToplam 6 adet yani
Aynen hocam, 3 on tarafa 1egzoz 2 de alt taraftan ice hava alacak sekilde konumlandiracagim. Sogutma olarak da NZXT kraken x52 ust tarafta olacakToplam 6 adet yani
Ben de kontrolcu kullanmayacagim. Asus aura dan kontrol etmek istiyorumBekliyoruz yarını o halde bende yarın tekli olanlardan birtane egsoz için alayım diyorum ben bu arada argb bağlantısını anakart üzerinden yaptım kontrolcüyü kullanmadım kontrolcüde mıknatıslı bilgin olsun
Evet hocam mevcut.3 pinli led girişi mevcut değilmi anakartınızda ?
Sistemi aldığımda baya uyguna gelmişti Vatan Bilgisayar'da indirimdeydi. İlk sistem toplama heyecanından olsa ekran kartına parayı artırmak için böyle bir seçim yapmıştım. İlerleyen zamanlarda değiştirilebilir. O zaman sizi tekrar rahatsız ederimKeşke kasayı cooler master yada corsairden yana tercih etseydiniz aksine sistem çok iyi güle güle kullanın
İnceleme için teşekkürler ben de o kasanın önü mesh olan modelini kullanıyorum. Eğer fanlar cidden dediğiniz gibi sorunsuzsa ve sessizse almayı düşünüyorum. 4 corsair fiyatına 6 tane almak mümkün. Bir kaç inceleme daha çıkarsa (yabancı ve Türk)kanallarda onlara da bakıp kararımı vereceğim.@OnatOkatan @gamgax değerli arkadaşlarım kusura bakmayın foruma bir kaç gündür girmiyorum fanlarımı 3 gündür kullanmaktayım cooler master mb520 kasamın üzerindeki gelen dandik fanları artık beynimi ütülemeye başlamıştı bu fanları taktım fanları kutudan çıkarttığınız an zaten kalite kokuyor resmen bu hissi veriyor size kesinlikle ses konusuna gelince yüksek devirde 1400-1800rpm arası sadece bir hava sesi duyoyorsunuz asla rahatsız edici değil oda ben otomatikde kullanıyorum 900-1000 arası dönüyor hiç rahatsız etmiyor fanlar çok hoşuma gitti gerçekten çok beğendim ben şahsımca sizde beğeneceksiniz eminim sormak istediğiniz soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz