Neler Yeni

Corsair LL120 vs Cooler Master Mf120 Halo

CanR6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Kenan C.
Steam
canr6
hayırlı olsun çok güzel fanlar güle güle kullan :)

gamgax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Fatih YALTA
Şöyle bir hata yaptım hocam. Cooler Master ML240L sıvı soğutucuyu satmıştım. Meğer AM4 fan ayağını da göndermişim soğutucuyla beraber. O yüzden bir süre daha stock fanla idare edeceğim. Boş kalmasın diye de eski RGB kasa fanlarını üste taktım :) yakında NZXT Kraken x52 soğutucuyu da monte ettikten sonra nihai haline kavuşacak bilgisayarım :)

CanR6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Kenan C.
Steam
canr6
hmm bende sıvı soğutma alacam araştırma yapıyorum ya bu egsoz fanım 1200rpm maximum dönüş hızı bir dengesizlik oluyo gibi öndeki 3lü halo fanların bazıları tam devire yükselmiyo fulle getiriyorm kimi 1700 kimi 1600 de takılı kalıyo fan kablolarının hepsini anakarta bağladım ama egsoz fanımda gelsin bakalım bide öyle denicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Before :

After :

Alt fanların yönünü değiştirin isterseniz. İntake olması daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanlar gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun :)

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Corsair daha çok beğeniliyor, fakat cooler master da iyi bir seçenek

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Corsair daha çok beğeniliyor, fakat cooler master da iyi bir seçenek
Ben aradaki 200 tl fiyat farkına değer mi onu öğrenmek istemiştim. Görünüş olarak Mf120 halo daha iyi bile diyebilirim. Eğer sorunsuzsa neden 200tl fazladan veriyim diye düşünüyorum.

gamgax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmet Fatih YALTA
Ben aradaki 200 tl fiyat farkına değer mi onu öğrenmek istemiştim. Görünüş olarak Mf120 halo daha iyi bile diyebilirim. Eğer sorunsuzsa neden 200tl fazladan veriyim diye düşünüyorum.
Hocam sorun ve zirilti duymadim simdiye kadar. Aradaki fark corsair in sinirsiz efekt olayi ve ozellestirme hocam. Benim icin gereksiz oldugundan cooler master a yöneldim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Hocam sorun ve zirilti duymadim simdiye kadar. Aradaki fark corsair in sinirsiz efekt olayi ve ozellestirme hocam. Benim icin gereksiz oldugundan cooler master a yöneldim.
Evet o konuda haklısınız İcue yazılımında daha fazla özelleştirme yapmak mümkün. Anakart ın yazılımındaki efektler kısıtlı. O da beni düşündürmedi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada az önce redditte bir post gördüm. Fanlardaki ledlerin tamamen adreslenemediğiyle alakalı. Cm yazılımı bile desteklemiyormuş. İçteki halkadaki renkler değişinice dışardakileri de değiştiriyormuş. O yüzden efektler garip görünüyormuş. Bu kafamı karıştırmadı değil çünkü ben halkayı farklı iç kısmı farklı renk yapmayı düşünüyordum. Umarım sorun yazılımsaldır ürünle ilgili değildir.

Son düzenleme:
Top Bottom