fps tarzı oyunlar oynuyorum tasarımı hoşuma gitti https://www.hepsiburada.com/corsair-m55-rgb-pro-oyuncu-mouse-ch-9308011-eu-p-hbv00000qf01w alınır mı
bütçe 250 tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçe 250 tl
pençe şeklinde elim fazla büyük değil ama küçükte değil 18 19 cm civarındadırAlınır.
Ama tutuş şekli ve el uzunluğunuz nedir.
pençe şeklinde elim fazla büyük değil ama küçükte değil 18 19 cm civarındadır
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Buna da bakabilirsiniz bunun için fazla küçük diye gördüm ama sıkıntı yaşar mıyım
fazla küçük diye duydum sıkıntı yaşar mıyımRazer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Buna da bakabilirsiniz.
Claw sonuçta pek sorun yaşanacağını sanmıyorum.
eskiden rival 100 kullanıyordum peki teşekkürlerClaw sonuçta pek sorun yaşanacağını sanmıyorum.
118mm uzunluğu var.
Deathadder V2 Mini bakabilirsin. Claw'a daha yatkın. Viper Mini'de uyar.b
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fazla küçük diye duydum sıkıntı yaşar mıyım
bütçemi biraz aşıyor başka model var mıDeathadder V2 Mini bakabilirsin. Claw'a daha yatkın. Viper Mini'de uyar.
www.n11.com
viper mini ya da m55 pro alıcam önerileriniz için teşekkürlerBu var.Trust 23758 GXT 960 Graphin Kablolu RGB Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Trust 23758 GXT 960 Graphin Kablolu RGB Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Viper Mini çok daha iyi fare. Tavsiyem Viper Mini olacaktır.viper mini ya da m55 pro alıcam önerileriniz için teşekkürler