ne kadar fiyat farkı var araların da16 gb 8x2 3200 mhz ram alacağım da corsair vengeance rgb pro ve thermaltake toughram rgb arasında kaldım sizce hangisi alınır ?
2side aynı çipi kullanıyor (Hynix CJR) tasarım olarak hangisini beğendiysen onu al16 gb 8x2 3200 mhz ram alacağım da corsair vengeance rgb pro ve thermaltake toughram rgb arasında kaldım sizce hangisi alınır ?
Bence corsair çipleri aynı ama corsair o. C. Performansı daha iyi galiba2side aynı çipi kullanıyor (Hynix CJR) tasarım olarak hangisini beğendiysen onu al
o çip slikonuna göre değişiklik göstermekte yani şansınıza bağlı ve soğutma yüzeyine bağlı ne kadar geniş soğutucu ve kaliteli termal ped o kadar yüksek oc performansıBence corsair çipleri aynı ama corsair o. C. Performansı daha iyi galiba
Hocam thermaltake ram ben olsam alırdım hem şık hem oc performansı da iyidir diye düşünüyorum ki oc yapmana gerek yok bu devirdeYani reisler ne almam gerek ?
Rgb takıntın yoksa güzel çipli ürünlere yönel crucial ballistix 2x8gb 3200 cl 16 micron e die ürünlere yönelebilir 3600-3800-4000 cl14-16 gibi gecikmelerde rahatlıkla kullanabilirsin yukarıda ki belleklerin o.c kapasitesi o kadar yoktur16 gb 8x2 3200 mhz ram alacağım da corsair vengeance rgb pro ve thermaltake toughram rgb arasında kaldım sizce hangisi alınır ?