Neler Yeni

Corsair mp600 pro m2 ssd

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar bileşenleri yazılım ve coding.
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Bütçe
2800
Arkadaşlar m2 ssd için 2800 TL bütçe ayırmıştım. Samsung 980pro 1tb alacaktım, ancak kendisi 3500 TL civarlarına çıktı ve devam ediyor çıkmaya. Bende Corsair mp600 pro ile karşılaştım. 7000/6800 hız sunuyor ve kullanım ömrü 3000tb yazıyor. Üzerinde soğutma bloğu olması da bir avantaj. 980 pro nun bir soğutma bloğu yok hızı daha düşük ve ömrü 600tb. Corsair mp600 pro kullanan varsa ancak tam performans alarak kullanan arkadaşlar. Örnek üst seviye anakart ekran kartı ve işlemci ile birlikte daha iyi olur yorumları.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış yerden bakıyorsun TBW değerine . 700 TBW'si var ama çok da önemli değil 7/24 render almayacaksan ya da chia mining felan yapmayacaksan genellikle oyun oynayacaksan 700 TBW'yi ya da 600 TBW'yi 5 yılda bitiremezsin. Yani TBW'ye pek takılma mp600 force modelinde 1800 TBW var mesela.
Güzel SSD alınabilir bütçene uyuyorsa. Anakart ve işlemcini de belirtmeyi unutma.
Pro olmayan Mp600 force modelini kullanıyorum memnunum.

1656008412621.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış yerden bakıyorsun TBW değerine . 700 TBW'si var ama çok da önemli değil 7/24 render almayacaksan ya da chia mining felan yapmayacaksan genellikle oyun oynayacaksan 700 TBW'yi ya da 600 TBW'yi 5 yılda bitiremezsin. Yani TBW'ye pek takılma mp600 force modelinde 1800 TBW var mesela.
Güzel SSD alınabilir bütçene uyuyorsa. Anakart ve işlemcini de belirtmeyi unutma.
Pro olmayan Mp600 force modelini kullanıyorum memnunum.

Alıntıyı görüntüle
Mp600 pro almak istiyorum. Sistemim profilimde mevcut bakabilirsin yazmak uzun sürüyor. Hocam bir çok şey önemli ama yanlış yerden baktığımı pek düşünmüyorum. O değerler benim için önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡

Atyxah

80+ Silver
Yenisiniz galiba.

Teknik destek/bilgi isteyen biz değil sizsiniz siz uğraşmazsanız burdaki insanlar hiç uğraşmaz. Öyle bir dünya yok hocam.

Yazmanız gerekiyorsa yazacaksınız ya da bunlardan mahrum kalacaksınız.

İyi akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Yenisiniz galiba.

Teknik destek/bilgi isteyen biz değil sizsiniz siz uğraşmazsanız burdaki insanlar hiç uğraşmaz. Öyle bir dünya yok hocam.

Yazmanız gerekiyorsa yazacaksınız ya da bunlardan mahrum kalacaksınız.

İyi akşamlar.
Aynen burda yeniyim. Başka platformlarda +40bin mesaj +5000 konu çözme ve 28 bin reaksiyon skorum var :)
Ben size SSD nin tam performansını kullanan kişilerden bilgi istedim. Eğer SSD nin sistemimle uygun olup olmadığını bilmeseydim veya merak etseydim konuyu bu şekilde açardım. Arkadaş sistemimi sordu yazmak ile uğraşmak istemedim ki yazarak bana sağlayabileceği bilgilerin benim için bir önemi yok. Çünkü ben uyumluluk konusunda bilgi sahibi olmasaydım onu sorardım. Demek ki biliyorum ve onu sormuyorum. Alacağım ürünün performansını soruyorum. İsmime tıklayınca sistemi görebileceğini söylememe rağmen kabul etmemesi kendi sorunu :) benim sorum ssd performansı. Sanırım siz genel olarak Forum kültüründe yenisiniz :)
İyi akşamlar..

Atyxah

80+ Silver
Aynen burda yeniyim. Başka platformlarda +40bin mesaj +5000 konu çözme ve 28 bin reaksiyon skorum var :)
Ben size SSD nin tam performansını kullanan kişilerden bilgi istedim. Eğer SSD nin sistemimle uygun olup olmadığını bilmeseydim veya merak etseydim konuyu bu şekilde açardım. Arkadaş sistemimi sordu yazmak ile uğraşmak istemedim ki yazarak bana sağlayabileceği bilgilerin benim için bir önemi yok. Çünkü ben uyumluluk konusunda bilgi sahibi olmasaydım onu sorardım. Demek ki biliyorum ve onu sormuyorum. Alacağım ürünün performansını soruyorum. İsmime tıklayınca sistemi görebileceğini söylememe rağmen kabul etmemesi kendi sorunu :) benim sorum ssd performansı. Sanırım siz genel olarak Forum kültüründe yenisiniz :)
İyi akşamlar..
Teşekkür ederim kültür bilgim yeterince var ben sadece sizin yeni olduğunuzu düşünerek uyarı yapmak istedim eğer ihtiyacınız yoksa tamamen sizin kararınız hocam.

:D

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
anakartınız gen 4 ise alabilirsiniz hızıınız destekler 700 tb ömür iyi samsung 980 pro bakabilirsiniz alternatif olarak
bende corsair force modeli var ben beğendim

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
Msı Spatıum M480 bakabilirsin ofiste bunu kullanıyoruz performans çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Oğuzhan Arıkan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
🗡𝓭𝓪𝓖𝓖𝓮𝓻🗡
Msı Spatıum M480 bakabilirsin ofiste bunu kullanıyoruz performans çok iyi
Dediğiniz ssd neredeyse aynı fiyat fakat hızı rakiplerine göre baya geride kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartınız gen 4 ise alabilirsiniz hızıınız destekler 700 tb ömür iyi samsung 980 pro bakabilirsiniz alternatif olarak
bende corsair force modeli var ben beğendim
Normalde 980pro alacaktım ancak 3500 ve üzeri fiyata kesinlikle değeceğini sanmıyorum. Zaten bütçe 2800tl o yüzden en iyi Corsair mp600 pro alabiliyorum şuanda.

Top Bottom