Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Selamlar bu soğutucu 14900k yı oyunlarda tutarmı acaba ? Garantiye gönderdim eski soğutucumu değişim için bunu önerdiler corsair capelix 360 mm elite xt yokmuş ellerinde
Performansı bilmiyorum ama herhalde corsairinki doğru orantıdadır yani herhalde o normalde kullandığınız soğutucu 12 k? ve size 5k soğutucu mu öneriyorlar?Selamlar bu soğutucu 14900k yı oyunlarda tutarmı acaba ? Garantiye gönderdim eski soğutucumu değişim için bunu önerdiler corsair capelix 360 mm elite xt yokmuş ellerinde
evet bende soğutucuyu 2. el 5k ya almıştım garantiye son günü gönderdim. Stoklara ne zaman gelir xt modeli bilmiyorum deyince alıp satarım diye razı geleyimmi bilemedim. Kendime 14k ya rog extreme modelini aldım bu geleni artık takmayacağım bundan memnunumPerformansı bilmiyorum ama herhalde corsairinki doğru orantıdadır yani herhalde o normalde kullandığınız soğutucu 12 k? ve size 5k soğutucu mu öneriyorlar?
He anladım, o zaman uğraşmak istemezseniz onu seçebilirsiniz.evet bende soğutucuyu 2. el 5k ya almıştım garantiye son günü gönderdim. Stoklara ne zaman gelir xt modeli bilmiyorum deyince alıp satarım diye razı geleyimmi bilemedim. Kendime 14k ya rog extreme modelini aldım bu geleni artık takmayacağım bundan memnunum