equionx 80+ Bronze Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 678 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Ahmet küçük 26 Şubat 2023 #1 İyi akşamlar Elimde Corsair psu var tik tik diye ses çıkarıyor bazen oluyor ama her gün oluyor mutlaka bunu nasıl durdurum makina yağı ile mi yagliyim fikirlerinizi bekliyorum
İyi akşamlar Elimde Corsair psu var tik tik diye ses çıkarıyor bazen oluyor ama her gün oluyor mutlaka bunu nasıl durdurum makina yağı ile mi yagliyim fikirlerinizi bekliyorum
me1ster 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 631 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 239 İsim Mert C. 26 Şubat 2023 #2 cw sorunu galiba bende muzdaribim yağlama ile falan çözülüyor mu böyle sorunlar
equionx 80+ Bronze Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 678 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Ahmet küçük 26 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 alperimrek yazmış: cw sorunu galiba bende muzdaribim yağlama ile falan çözülüyor mu böyle sorunlar Devamı için tıklayın... Deniycem bende hangi sıvı makina yağını kullanmam gerek onu öğrenmek istiyorum bende ?
alperimrek yazmış: cw sorunu galiba bende muzdaribim yağlama ile falan çözülüyor mu böyle sorunlar Devamı için tıklayın... Deniycem bende hangi sıvı makina yağını kullanmam gerek onu öğrenmek istiyorum bende ?