Onu soracaktım bu b die çip fln ne oluyor tam olarakBende Samsung B-Die çip çıktı, şansa bağlı olarak genellikle C-Die bile çıkabiliyor ve bunlar çokta iyi olmayan zort çipler. Ballistix alabilirsin ama evet corsair'in görüntüsü daha iyi. OC yapmayacaksan alabilirsin. Tercih meselesi.
Hocam valla 200 koyup corsair almak daha mantıklı geliyorBuyur dostum hayırlı olsun
Crucial Ballistix 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah RGB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CRUCIAL Marka Crucial Ballistix 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah RGB Ram Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tükenmiş zaten sonradan farkettimOnu soracaktım bu b die çip fln ne oluyor tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla 200 koyup corsair almak daha mantıklı geliyor
Hocam ramlerden anlarsınız bu b çip fln ne oluyor arkadaşa yazdım o da açıklar sanırım. Ramden anlıyorsunuz sanırım bir de alakart kaç mhz desteklerTükenmiş zaten sonradan farkettim
Çipler ne kadar kaliteliyse RAM'ler o kadar hızlı ve stabil çalışıyor, ayrıca daha iyi ve yüksek OC kapasitesine sahip oluyor.Onu soracaktım bu b die çip fln ne oluyor tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla 200 koyup corsair almak daha mantıklı geliyor
Hocam pek bu konulardan anlamam vaktiniz varsa biraz açıklar mısınız alacağım zaman neye dikkat edeyim şu an tek dikkat ettiğim amazondan almak en ufak bir sorunda iade ederim onun dışında hangi çip nedir hangisini nasıl anlarizÇipler ne kadar kaliteliyse RAM'ler o kadar hızlı ve stabil çalışıyor, ayrıca daha iyi ve yüksek OC kapasitesine sahip oluyor.
Ben sana özelden atıyorum şimdi.Hocam pek bu konulardan anlamam vaktiniz varsa biraz açıklar mısınız alacağım zaman neye dikkat edeyim şu an tek dikkat ettiğim amazondan almak en ufak bir sorunda iade ederim onun dışında hangi çip nedir hangisini nasıl anlariz
Tamam hocamBen sana özelden atıyorum şimdi.