Afacan Dennis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- hesap silinsin
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu konu ilk konum olacak selamlıyorum hepinizi. Bundan 20 gün önce 4 adet ram aldım ramlerim :
Fakat bu anakartta da aynı problem devam etti. Bios yazılımlar chipset driverler güncel pc ye format attım. İşlemcim ryzen 3700x bu arada. Bu ramleri mem test 86 ile test ettim sorunsuz.
D.o.c.p açtığımda 3600 mhz olarak çalışıyor fakat sistem sapıtıyor. Bazen kafasına göre görüntü gelmiyor. Bazende aida 64 de hata veriyor grafikler kırmızı yanıyor. Bırakın 4 ü bir çalışmayı 2 si bir bile sorun yaşatıyor.
Gerekirse ne isterseniz ss atarım sorun değil. Bana yardımcı olan arkadaş bilsin ki çok duamı alacaktır. Hatta hediye bile yollamayı düşünüyorum.
Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2Z3600C18
Bu ramlerle msi x470 procarbon ac anakartımda sorun yaşadım ve anakartı değiştirme kararı aldım hem ileriye yönelik olması açısından Asus b550-e gaming anakartına geçtim.Fakat bu anakartta da aynı problem devam etti. Bios yazılımlar chipset driverler güncel pc ye format attım. İşlemcim ryzen 3700x bu arada. Bu ramleri mem test 86 ile test ettim sorunsuz.
D.o.c.p açtığımda 3600 mhz olarak çalışıyor fakat sistem sapıtıyor. Bazen kafasına göre görüntü gelmiyor. Bazende aida 64 de hata veriyor grafikler kırmızı yanıyor. Bırakın 4 ü bir çalışmayı 2 si bir bile sorun yaşatıyor.
Gerekirse ne isterseniz ss atarım sorun değil. Bana yardımcı olan arkadaş bilsin ki çok duamı alacaktır. Hatta hediye bile yollamayı düşünüyorum.