Neler Yeni

Corsair rgb elite wireless icue yükledikten sonra ışığı değişmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yılmaz Akkurt
merhaba kulaklığı 2.el aldım ilk aldığım zaman rainbow modundaydı ışığı değişiyordu sürekli, icue yi yükledim şuan sadece kırmızı oluyor, klasik rainbow gibi ışık değişen moda nasıl geri alabilirim? profillere tıklıyorum ama etki etmiyor genede kırmızıda kalıyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
Emir
Icue kullanirken opera mi açık?Sanirim opera yuzunden sabit isik yaniyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yılmaz Akkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Icue kullanirken opera mi açık?Sanirim opera yuzunden sabit isik yaniyordu.
Yok hocam opera kapalı bu arada farem de corsairde onda sorun yok degisiyorda kulaklık kaldı kırmızıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam opera kapalı bu arada farem de corsairde onda sorun yok degisiyorda kulaklık kaldı kırmızıda
hatta şimdide kabloyla bagladım simdide komple gitti ışık yok

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,188
İsim
Emir

hatta şimdide kabloyla bagladım simdide komple gitti ışık yok
Ben hs80 kullanirken veya void elite kullanirken opera yuzunden sabit yaniyordu.Icueden degisiyor ama kulaklik tepki vermiyor degil mi?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iCueyi tamamen temizle tool olması lazım kendi sitesinde uninstall için. Sonra Son sürümü yükle, icue yüklendikten sonra simgelerden çıkış de tüm icue eklentileriyle beraber kapat programı tekrar aç. Başlangıç uygulamalarından da devre dışı bırak. PC restart at ve manuel olarak her seferinde programı kendin başlat. Dönüşünü bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yılmaz Akkurt
iCueyi tamamen temizle tool olması lazım kendi sitesinde uninstall için. Sonra Son sürümü yükle, icue yüklendikten sonra simgelerden çıkış de tüm icue eklentileriyle beraber kapat programı tekrar aç. Başlangıç uygulamalarından da devre dışı bırak. PC restart at ve manuel olarak her seferinde programı kendin başlat. Dönüşünü bekliyorum.
hocam yeni yükledim zaten son sürüm

bu ara sıvı soğucu önde cok performans farkı olmuyormu hocam neden üste takmadınız

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam yeni yükledim zaten son sürüm

bu ara sıvı soğucu önde cok performans farkı olmuyormu hocam neden üste takmadınız
Sıvı soğutucum zaten üstte hocam

Top Bottom