Neler Yeni

Corsair Rm750 80+Gold

alaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Gümrükçü
Merhabalar bilgisayarıma Corsair Rm750 80+Gold güç kaynağını aldım ve taktım gereksiz bulduğum kabloları çöpe attım ama hata etmişim. Topladıktan sonra fark ettim ki gt301 kasamın ön 3 fanın ışıkları yanmıyor anakarta bağlı kontrolcüler ama çalışmıyor sanırım gereksiz bulduğum kablolarım arasında kontrolcüye elektrik sağlayan kablo mu varmış tabi o gitti o acaba hangi kablodur adı nedir nasıl temin ederim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hayatımda ilk defa böyle bişey görüyorum gerksiz oldu için kablo atan insan ben kutularını bile saklıyorum adam kabloları gereksiz diye atiyor yaptınız çok saçma parçanızda sorun çıksa kutusu felan olmadı için birçok garnti ve iade işlemi olmuyor

alaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Gümrükçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayatımda ilk defa böyle bişey görüyorum gerksiz oldu için kablo atan insan ben kutularını bile saklıyorum adam kabloları gereksiz diye atiyor yaptınız çok saçma parçanızda sorun çıksa kutusu felan olmadı için birçok garnti ve iade işlemi olmuyor
Haklısınız da kabloya zıt bireyimdir kutu ve kablo saklamam kablonun adı sanı var ise bulup almak istiyorum yoksa psu almakta zor değil

alaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Gümrükçü
Konu günceldir yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

Hasan344

80+ Gold
Kabloyu neden çöpe attınız? Çok ilginç geldi.

alaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Gümrükçü
Top Bottom