Hocam memnun musunuz? Ses ile alakalı bir problem yaşadınız mı(coil whine /fan sesi) yada başka bir şey?.Aldım hocam zaten![]()
Corsair Rm750e kullanıcısıyım. Sistem boştayken coil whine var fakat anakart değişiminden sonra daha nadir olmaya başladı. Msi serisine şans vermenizi tavsiye ederim.Hocam memnun musunuz? Ses ile alakalı bir problem yaşadınız mı(coil whine /fan sesi) yada başka bir şey?.
Çok arada kaldım corsair kullanıcıları sesle alakalı çok problem yaşadığını söylüyor.
En son Nzxt c750 gold alıcam ancak çok pahalı ve stok şu an yok
Msi alacağım gibi gözüküyor, sistemi toplarken sessiz olmasına dikkat ediyorum. Coil whine sinir bozucu olabilirCorsair Rm750e kullanıcısıyım. Sistem boştayken coil whine var fakat anakart değişiminden sonra daha nadir olmaya başladı. Msi serisine şans vermenizi tavsiye ederim.
valla hocam kusuruma bakmayın zaten sistemimi sattım fakat psu gayet temiz çıktı sıkıntısı yoktu...Hocam memnun musunuz? Ses ile alakalı bir problem yaşadınız mı(coil whine /fan sesi) yada başka bir şey?.
Çok arada kaldım corsair kullanıcıları sesle alakalı çok problem yaşadığını söylüyor.
En son Nzxt c750 gold alıcam ancak çok pahalı ve stok şu an yok