Çözüldü✓ Corsair rm750x sistemime yeterlimidir.?

ulan sabah sabah kahkaha attım kaldırdım bütün evi wqjkjklwqjkleqwe
sizi güldürdüğüme sevindim hocam :peepokalp: gülmek iyidir :kedi::blobdance: (şu emoji olayına bayıldım ya :D)

hocam eğer hala işinizi görüyor oyunlarda istediğiniz performansı veriyorsa geçmek için hiç bir sebebiniz yok 7800x3d hala taş gibi bir işlemci önümüzdeki 7-8 yıl da öyle kalır diye düşünüyorum x3d teknolojisi fena bişi.
Genelde steam pubg oynuyorum şuanki fps beni tatmin ediyor çok bir fark olmayacaksa hiç masrafa gerek yok diye düşünüyorum ama bir yandanda gıdıklanıyorum değiştirmek için 😀

Genelde steam pubg oynuyorum şuanki fps beni tatmin ediyor çok bir fark olmayacaksa hiç masrafa gerek yok diye düşünüyorum ama bir yandanda gıdıklanıyorum değiştirmek için 😀
bu PSU sizi baya götürür merak etmeyin

7800x3d var 9800x3d ye geçmeye değermi onu karar veremiyorum
hee unutmuşum jombo hocamla konuşmuştuk bios güncellemesi ile %25 oranında fark olmuş bütçe var ise alabilirsiniz yoksa 7800x3d hala daha alınır

hee unutmuşum jombo hocamla konuşmuştuk bios güncellemesi ile %25 oranında fark olmuş bütçe var ise alabilirsiniz yoksa 7800x3d hala daha alınır
Hocam benim kasanın yan kapak(görünmeyen) kısmındaki kablolar çok dağınık ama sorunsuz sistem bir sorun olurmu ilerde kabloların düzenli olmaması

Hocam benim kasanın yan kapak(görünmeyen) kısmındaki kablolar çok dağınık ama sorunsuz sistem bir sorun olurmu ilerde kabloların düzenli olmaması
hayır hocam onlar sadece görüntü :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,378
Üyeler
173,809
Son üye
NothingMan;
Geri