jombo
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,098
ulan sabah sabah kahkaha attım kaldırdım bütün evi wqjkjklwqjkleqweAlıntıyı görüntüle
söyle bir şey olmuş farkları
ulan sabah sabah kahkaha attım kaldırdım bütün evi wqjkjklwqjkleqweAlıntıyı görüntüle
söyle bir şey olmuş farkları
sizi güldürdüğüme sevindim hocamulan sabah sabah kahkaha attım kaldırdım bütün evi wqjkjklwqjkleqwe
şu emojiyi ekleyen adminin elinden öpmek gerek xdsizi güldürdüğüme sevindim hocamgülmek iyidir
(şu emoji olayına bayıldım ya
)
kdkdjdkskdkwjdeodj harbi çok iyi ya emojilerşu emojiyi ekleyen adminin elinden öpmek gerek xd![]()
Genelde steam pubg oynuyorum şuanki fps beni tatmin ediyor çok bir fark olmayacaksa hiç masrafa gerek yok diye düşünüyorum ama bir yandanda gıdıklanıyorum değiştirmek içinhocam eğer hala işinizi görüyor oyunlarda istediğiniz performansı veriyorsa geçmek için hiç bir sebebiniz yok 7800x3d hala taş gibi bir işlemci önümüzdeki 7-8 yıl da öyle kalır diye düşünüyorum x3d teknolojisi fena bişi.
bu PSU sizi baya götürür merak etmeyinGenelde steam pubg oynuyorum şuanki fps beni tatmin ediyor çok bir fark olmayacaksa hiç masrafa gerek yok diye düşünüyorum ama bir yandanda gıdıklanıyorum değiştirmek için![]()
Psuda okeyiz ben işlemciyi demiştimbu PSU sizi baya götürür merak etmeyin
işlemci nedirPsuda okeyiz ben işlemciyi demiştim![]()
7800x3d var 9800x3d ye geçmeye değermi onu karar veremiyorumişlemci nedir
hee unutmuşum jombo hocamla konuşmuştuk bios güncellemesi ile %25 oranında fark olmuş bütçe var ise alabilirsiniz yoksa 7800x3d hala daha alınır7800x3d var 9800x3d ye geçmeye değermi onu karar veremiyorum
Hocam benim kasanın yan kapak(görünmeyen) kısmındaki kablolar çok dağınık ama sorunsuz sistem bir sorun olurmu ilerde kabloların düzenli olmamasıhee unutmuşum jombo hocamla konuşmuştuk bios güncellemesi ile %25 oranında fark olmuş bütçe var ise alabilirsiniz yoksa 7800x3d hala daha alınır
hayır hocam onlar sadece görüntüHocam benim kasanın yan kapak(görünmeyen) kısmındaki kablolar çok dağınık ama sorunsuz sistem bir sorun olurmu ilerde kabloların düzenli olmaması
Yan kapağı biraz zor kapattımda ondan soruyorum hakkınız helal edin cok yordum bugun sizihayır hocam onlar sadece görüntü![]()