EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,004
- Bütçe
- 1500
Fiyatı şuanda iyi düşmüş bir bakıma sıcak fırsatlar konusu
Ben de bunun siyah olanına bakıyorum fiyatı markaya göre uygun geldi bana da arkadaşların yorumlarına bakalım..
Fiyatı şuanda iyi düşmüş bir bakıma sıcak fırsatlar konusuama malum sitede +99tl de kargo var haberiniz olsun yani 1299tl tutuyor. Sizce bu fanlar nasıldır başka önerilere de açığım, marka olduğu için almak istiyorum ve kasam beyaz.
Bu sabah siparişini verdim umarım iyidir. Anakart yazılımı yerine Signal rgb kullanıyorum uyumluluk kısmını merak ediyorum. Belki icue uygulamasına özeldir, öyleyse bana geçmiş olsunBen de bunun siyah olanına bakıyorum fiyatı markaya göre uygun geldi bana da arkadaşların yorumlarına bakalım..
Ben de kasa altına koyacağım Phanteks XT Pro Ultra var alt tarafa üç adet giriyor. Gerçi aklım da alta iki üste egsoza destek versin diye de birini takabilirim. Fiyat biraz daha düşse iyi olurdu.Bu sabah siparişini verdim umarım iyidir. Anakart yazılımı yerine Signal rgb kullanıyorum uyumluluk kısmını merak ediyorum. Belki icue uygulamasına özeldir, öyleyse bana geçmiş olsunPerformans konusunda şüphem yok teknik değerleri gayet iyi duruyordu. Kasanın altına koymayı planlıyorum.
Şunu da temu da buldum fiyat iyi gibi.Bu sabah siparişini verdim umarım iyidir. Anakart yazılımı yerine Signal rgb kullanıyorum uyumluluk kısmını merak ediyorum. Belki icue uygulamasına özeldir, öyleyse bana geçmiş olsunPerformans konusunda şüphem yok teknik değerleri gayet iyi duruyordu. Kasanın altına koymayı planlıyorum.
Performansını bilmem ama fan gayet yakışıklıymış. (lian-li unifan lite sürümBen de kasa altına koyacağım Phanteks XT Pro Ultra var alt tarafa üç adet giriyor. Gerçi aklım da alta iki üste egsoza destek versin diye de birini takabilirim. Fiyat biraz daha düşse iyi olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da temu da buldum fiyat iyi gibi.
https://share.temu.com/pIyZjUPexVA
Hocam eski konu diriltiyorum kusura bakmayın fakat bu fanlardan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da.Bu sabah siparişini verdim umarım iyidir. Anakart yazılımı yerine Signal rgb kullanıyorum uyumluluk kısmını merak ediyorum. Belki icue uygulamasına özeldir, öyleyse bana geçmiş olsunPerformans konusunda şüphem yok teknik değerleri gayet iyi duruyordu. Kasanın altına koymayı planlıyorum.
f/p olarak gayet iyi hocam, yalnız fanın arka tarafı bence kötü duruyor, reverse olsaymış iyiymiş diyorum. Sessizlik ve performans olarak iyi, ben turbo modda kullanmayı tercih ediyorum gürültü önemli değil.Hocam eski konu diriltiyorum kusura bakmayın fakat bu fanlardan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da.
Peki hocam fan dönerken fanın arkadaki ayakları çok belli oluyor mu? Işıklandırması falan nasıl? Ona göre alcam da. Benim kasa akvaryjm deil arkasının kötü olması eğer belli olmuyorsa çok etkilemez gibi beni.f/p olarak gayet iyi hocam, yalnız fanın arka tarafı bence kötü duruyor, reverse olsaymış iyiymiş diyorum. Sessizlik ve performans olarak iyi, ben turbo modda kullanmayı tercih ediyorum gürültü önemli değil.
Arka ayakları derken iskelet kısmından bahsediyorsanız böyle gözüküyorPeki hocam fan dönerken fanın arkadaki ayakları çok belli oluyor mu? Işıklandırması falan nasıl? Ona göre alcam da. Benim kasa akvaryjm deil arkasının kötü olması eğer belli olmuyorsa çok etkilemez gibi beni.
Benim kasa akvaryum değil ya bu düz kanatlı olduğu için fanı direk önlere takacağım hocam yani ayaklar fotodaki gibi belli olmaz. Bilgilendirme için çok sağolun değerlendireceğim.Arka ayakları derken iskelet kısmından bahsediyorsanız böyle gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Şuan şehir dışındayım kasanın fotoğrafı elimde yok ama temsili görselle aşağı yukarı doğru gözüküyor.
Eğer fanın yapraklarından bahsediyorsanız dönerken hiç belli olmuyorlar hocam gayet şık o konuda.
Işıklandırması son derece kaliteli, ucuz fanlarda olan o rgb nin sanki 10fps gibi süzülmesi sorunu yok tertemiz akıcı bir kontrolcüsü var geçişleri pürüzsüz renk parlaklığı iyi.
Kasanızın düzenini hiç bozmaz sizin durumunuzda hocam, rahatlıkla alabilirsiniz.Benim kasa akvaryum değil ya bu düz kanatlı olduğu için fanı direk önlere takacağım hocam yani ayaklar fotodaki gibi belli olmaz. Bilgilendirme için çok sağolun değerlendireceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotodaki ortadaki fan bozuldu ses çıkarıyor bende garantiye soracağım eğer sonuç çıkmazsa bu fanlardan alacağım. Umarım güzel durur.