Hayır.Psu ile alininca rakipsiz oluyor
Hayır deneyimlerime göre konuşmuyorum.Ben hava akışı olarak n5mf'yi deneyimlemedim ama spec delta RGB'de kötü değil yani. Karşılaştırma veya deneyimine göre mi konuşuyorsun?
Anladım. Olabilir. 1 soru daha sorayım müsadenle n5mf ve spec delta rgb''nin cfm değerleri ne?Hayır deneyimlerime göre konuşmuyorum.
SPEC DELTA'nın önü tamamen kapalı fakat bileşenleri iyi soğutabiliyor.
Hava Akışının içine fan kalitesi , CFM değerleri de giriyor.
ZALMAN'in önü mesh olmasından dolayı SPEC DELTA'dan daha iyi.
bro şimdi benim anakartta rgb desteği yok ve kumanda ile öndeki 3 fan renkleri değişiyor.Ve
Ben XPG Pylon ve N5 MF alırdım, önü mesh bir kasa. Hava akışı daha iyi.Corsair SPEC-DELTA CC-9020124-EU 650 W RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair SPEC-DELTA CC-9020124-EU 650 W RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair SPEC-DELTA CC-9020124-EU 650 W RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Arkadaşında bir problem var, R5 1600 Stok kullanıyorum, işlemcim hiçbir oyunda (Cp2077 dahil) 65 dereceyi geçmedi.Spec delta rakipsiz falan değildir. Alınmayacak kasadır. Arkadaşımda var, CS:GO'da işlemci 80 dereceyi görüyor yahu. Yeni sistem.
Aslında kendisinde de bazı yerlerde ısınmıyor, mesela CS:GO'da ısındığını gördük. Yüzde 30 mesh bir kasa alınmamalı bence. Git DarkFlash Aquarius al, yanına da High Power 700W çek, tamamdır.Arkadaşında bir problem var, R5 1600 Stok kullanıyorum, işlemcim hiçbir oyunda (Cp2077 dahil) 65 dereceyi geçmedi.
Tabii ki sorabilirsin.Anladım. Olabilir. 1 soru daha sorayım müsadenle n5mf ve spec delta rgb''nin cfm değerleri ne?
Yakınlar diyebiliriz o zaman?Tabii ki sorabilirsin.
SPEC DELTA'nın fanlarının hızları ayarlanabiliyor.
1300 RPM olarak çalışıyor bu da 35-36CFM eder tahminimce.
ZALMAN ise 33.5 CFM olarak çalışıyor.