Baihu
80+ Bronze
Dahası
Öyleymiş.MasterCase Pro3 sadece mATX anakartlar için. Spec Delta bana daha iyi geldi ayrıca.
Öyleymiş.MasterCase Pro3 sadece mATX anakartlar için. Spec Delta bana daha iyi geldi ayrıca.
MasterCase Pro3 sadece mATX anakartlar için. Spec Delta bana daha iyi geldi ayrıca.
Şubat ayında 600 liraymış. Şaka maka iyi zam yaptılar. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...d-fanli-atx-oyuncu-kasa-fiyati,539041622.htmlEvet indirim bekleyeyim biraz belki düşer. Bir de yeni sistemi merak ediyorum Abdullah abi 3.5-4k gibi bi fiyata bomba patlatsa b450 chipsetli muazzam olur.
Corsair tabii ki.İki model de muazzam gerçekten. Hangisini alırdınız siz olsanız? Bütçe Spec Delta fiyatı kadar.
Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX Fiyatı
Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
cooler master hava akışı olarak çok iyi ve performanslıdır torunlarına bile kalır çok sağlam sade ve performanslı bir kasa. spec zaten bu fiyatlarda çok alınan bilinen o da güzel rgb li ortalama bir kasadır kişisel tercihinize göre ikisini de alabilirsiniz. ayrıca cooler master yan tarafın çizilip yanısması gibi dedikodular var hepsi yanlış bilgi 1 yıl kullanmış birisi olarak gönül rahatlığı ile söylüyorumİki model de muazzam gerçekten. Hangisini alırdınız siz olsanız? Bütçe Spec Delta fiyatı kadar.
Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX Fiyatı
Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com