Corsair Spec Delta RGB 550W vs Cooler Master MasterCase Pro 3

Reaksiyon skoru
111
İki model de muazzam gerçekten. Hangisini alırdınız siz olsanız? Bütçe Spec Delta fiyatı kadar.

Bence spec delta daha iyi. Hem dış görünüş olarak da daha iyi bence. Bir de önündeki fanlar sayesinde hava sirkülasyonu da ortada.

Spec alırdım çok hoş duruyor

Spec Delta.

İki model de muazzam gerçekten. Hangisini alırdınız siz olsanız? Bütçe Spec Delta fiyatı kadar.

Spec Delta çok daha iyidir

Corsair güzel görünüyor, fakat ön tarafı akrilik olduğu için çizilebilir diyorlar. Soğutma iyi olsun diyorsanız, Cooler Master.

Corsair güzel görünüyor, fakat ön tarafı akrilik olduğu için çizilebilir diyorlar. Soğutma iyi olsun diyorsanız, Cooler Master.

Cooler'da yan panel ve genel malzeme çok çizik alıyormuş ve dışarı çok yansıma yapıyormuş ışıklar. Tek eksisi bunlar.

Bu arada 774 TL'ydi daha dün. 823 olmuş malesef. Uygun fiyata PSU tavsiyeniz var mıdır RX 580'i de çekebilecek. MasterCase alıp 250-300 TL'ye PSU kapatmak gerekecek artık. Tabi kasadan kısmamak gerek Corsair de çok istediğim bi model. Bi kararsızlık var. :D

Spec Delta tabii ki gerek görünüş gerek hava akışı gerek ATX olması.

MasterCase Pro3 sadece mATX anakartlar için. Spec Delta bana daha iyi geldi ayrıca.

Cooler'da yan panel ve genel malzeme çok çizik alıyormuş ve dışarı çok yansıma yapıyormuş ışıklar. Tek eksisi bunlar.

Bu arada 774 TL'ydi daha dün. 823 olmuş malesef. Uygun fiyata PSU tavsiyeniz var mıdır RX 580'i de çekebilecek. MasterCase alıp 250-300 TL'ye PSU kapatmak gerekecek artık. Tabi kasadan kısmamak gerek Corsair de çok istediğim bi model.
Çizik konusunda haklı olabilirsiniz. Seasonic güç kaynağını tavsiye ederim; ama fiyatını çok yükseltmişler. 600-650 wattlık Fsp, Cooler Master, Corsair, Sharkoon veya SilverStone alabilirsiniz.

Spec Delta RGB daha iyi ama ben MSI MAG Forge 100m veya 100r öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri