nasıl satılmıyor? mesela thermaltake v200 600w 80plus kasasının içinde deki argb fanlar pure plus 12 olarak geçiyor ve sen istersen fanları satın alabiliyorsunOnlar zaten satılmıyor ki.
nasıl satılmıyor? mesela thermaltake v200 600w 80plus kasasının içinde deki argb fanlar pure plus 12 olarak geçiyor ve sen istersen fanları satın alabiliyorsun
haklı ben mesela arkayla önü aynı yapmak için stopk egzoz fanını söküp öndekilerden satın alıp ondan taktımnasıl satılmıyor? mesela thermaltake v200 600w 80plus kasasının içinde deki argb fanlar pure plus 12 olarak geçiyor ve sen istersen fanları satın alabiliyorsun
anladımBasbaya satılmıyor. O kasaya özel olarak üretilmiş fanlar onlar.
kanka ama thermaltake konusunda haklı ben egzoz fanını rgb yapmak için öndekilerden satın aldıydımBasbaya satılmıyor. O kasaya özel olarak üretilmiş fanlar onlar.
3 Tane fan alıp kullanabilir. Akakcede bir tane set vardı.kanka ama thermaltake konusunda haklı ben egzoz fanını RGB yapmak için öndekilerden satın aldıydım
link açılmıyorZaten Thermaltake için demedim.
3 Tane fan alıp kullanabilir. Akakcede bir tane set vardı.
![]()
Bilgisayar Kasa Fanı Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bilgisayar Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
hocam ben yakında tekrar thermaltake pure plus 12 almayı düşünüyorumhaklı ben mesela arkayla önü aynı yapmak için stopk egzoz fanını söküp öndekilerden satın alıp ondan taktım
aynen link açılmıyorlink açılmıyor