kimselerduymasın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
Yarın corsair spec delta rgb kasa alıcam 1000tl ye 2.el kontrolcüsü yok uygun fiyatlı iş görecek kontrolcü önerir misiniz?
hocam bu uyumlu değil![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
dostum bu kasayı alma bende kullanıyorum 7700 xt pure zor sığdı ısınmayan bir kasa ama daha iyi geniş kasalara bak bence..Yarın corsair spec delta rgb kasa alıcam 1000tl ye 2.el kontrolcüsü yok uygun fiyatlı iş görecek kontrolcü önerir misiniz?
Hocam kasayı aldım da kontrolcü hangisini alıcamdostum bu kasayı alma bende kullanıyorum 7700 xt pure zor sığdı ısınmayan bir kasa ama daha iyi geniş kasalara bak bence..
Bende de aynı kasa var tek renk yanıyor diğer renkler olmuyor kontrolcüsü mu bozuk acaba ve kontrolcü alsam düzelirmi bilgin varmı?Yarın corsair spec delta rgb kasa alıcam 1000tl ye 2.el kontrolcüsü yok uygun fiyatlı iş görecek kontrolcü önerir misiniz?
hocam kontrolcü olmadan çalışmaz tek renk yanması normal eğer anakartınızda fanlar için kontrol edebileceğiniz boş slot var ise anakartınıza bağlayıp yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsunuzBende de aynı kasa var tek renk yanıyor diğer renkler olmuyor kontrolcüsü mu bozuk acaba ve kontrolcü alsam düzelirmi bilgin varmı?