Neler Yeni

Yardım Corsair Spec Delta Rgb için hangi fan kontrolcüsünü almam gerek

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kimseler duymasın
Yarın corsair spec delta rgb kasa alıcam 1000tl ye 2.el kontrolcüsü yok uygun fiyatlı iş görecek kontrolcü önerir misiniz?

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cemil Ciger

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu uyumlu değil

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Yarın corsair spec delta rgb kasa alıcam 1000tl ye 2.el kontrolcüsü yok uygun fiyatlı iş görecek kontrolcü önerir misiniz?
dostum bu kasayı alma bende kullanıyorum 7700 xt pure zor sığdı ısınmayan bir kasa ama daha iyi geniş kasalara bak bence..

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Bende de aynı kasa var tek renk yanıyor diğer renkler olmuyor kontrolcüsü mu bozuk acaba ve kontrolcü alsam düzelirmi bilgin varmı?

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı kasa var tek renk yanıyor diğer renkler olmuyor kontrolcüsü mu bozuk acaba ve kontrolcü alsam düzelirmi bilgin varmı?
hocam kontrolcü olmadan çalışmaz tek renk yanması normal eğer anakartınızda fanlar için kontrol edebileceğiniz boş slot var ise anakartınıza bağlayıp yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Bende MSI argb fanlar 10 adet hiçbiri yanmıyor kimsede görmüyor hepsi kapalı 2 kasa aldım onların üstünden cıktı toplam 8 adet 2 adet msı 100r geldi sonuç yanmıyorlar bir tek ekran kartının ışığı yanıyor oda kapanmıyor. hava lazım fan görevi bu kasanın içine uv florasan tak bak nasıl oluyor geceleri gündüz hiçbir şey yok tabi belli olmaz .
anakartların üzerinde 12 volt rgb desteği var diye biliyorum ama bir bakın argb olmasa rgb desteği var kulanım klavuzu okuduysanız benim çocukların kıytırık h410 da bile var gigabyte var h310 onda var benim z790 da yok çünkü güncelleme yaparken uçtu servise gelmesi lazım diyorlar bende çok önemli değil dedim çokta tın kasanın kendi argb kontrolcüsü var zaten kulanmıyorum biri odama gelirse yakar pavyona çevirirm

Top Bottom