Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair Spec Delta Rgb kasaya 240mm sıvı sogutma üst kısıma sığar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ruşen Altunkalem
Arkadaşlar bazıları sormuş ama net bir cevap bulamadım internette.Corsair spec delta rgb kasam var.240 mm sıvı sogutma almayı düşünüyorum üst kısıma taktığında ramlere değiyor mu ?Kullanıp böyle bir problem yaşayan varsa yardımcı olursa çok iyi olur.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar bazıları sormuş ama net bir cevap bulamadım internette.Corsair spec delta rgb kasam var.240 mm sıvı sogutma almayı düşünüyorum üst kısıma taktığında ramlere değiyor mu ?Kullanıp böyle bir problem yaşayan varsa yardımcı olursa çok iyi olur.
Sığmaz. ben asus g301 e sığdıramadım ona nasıl sığsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ruşen Altunkalem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Kendi sitesinde uyumlu olduğu yazıyor.

''Dahil edilen dört adet 120 mm soğutma fanı, önde 360 mm'ye kadar radyatör, üstte 240 mm radyatör ve arkada 120 mm radyatör için yer ile sisteminizi soğutmak için inanılmaz hava akışı sağlar''

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Mid-Tower-ATX-Cases/Carbide-Series-SPEC-DELTA-RGB-Tempered-Glass-Mid-Tower-ATX-Gaming-Case-—-Black/p/CC-9011166-WW

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,506