Bence Geçilmez Ve DeğmezCorsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
Geçilmez bence kasan iyi hava akışı gayet yeterli bence ama isiniyorsa değiş yönde sharkoon önermemCorsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
Değmez. 800 TL kasa mı olur? Onun yerine az daha biriktirin kasanıza sıvı 240 MM sıvı soğutma alın 2 fanı da üst tarafa falan takarsınız.Corsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
Corsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
En fazla 600 olur ama onun yerine az daha koyup sıvı soğutma alıp üst tarafa takardım çok daha iyi olurdu.Güzel bi indirim olursa almayı düşünüyordum.
Daha da ısınır.Corsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
kal kasandaCorsair spec delta'dan Sharkoon REV200'e geçilir mi ? Normal de kasa değiştirme gibi niyetim yoktu ama ekran kartı daha serin olur diye düşünüyorum.
o kasayı önermem. önde hava boşluğu yok ve sistemi 90 derece dönük takıyorsun. kablolar üstten giriyor.
Geçilmez. REV200'ün hava akışı çok da iyi değil.
Daha da ısınır.
Bir kasanın iyi hava akışına sahip olması için mesh olmak zorunda olduğunu düşünmeyi bıraksanız güzel olur.Daha da ısınır.
Öyle bir düşüncem yok zaten.Bir kasanın iyi hava akışına sahip olması için mesh olmak zorunda olduğunu düşünmeyi bıraksanız güzel olur.