Neler Yeni

Yardım Corsair Strafe Cherry Mx Silent klavyeye iade çıktı ne yapılmalı?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Videoya çektin mi ? Bir şey olmaz. İçindeki switchler kırılmadığı sürece keycapleri yani tuşlar istediğin gibi söküp takabilirsin. Videoya çekerek hepsini tak ve pc'ye tak. Bir sorun yoksa kullanmaya devam et. Muhtemelen yolda gelirken sallanınca düşmüşlerdir.

hopecrash

80+ Bronze

jackarmis

80+
Videoya çektin mi ? Bir şey olmaz. İçindeki switchler kırılmadığı sürece keycapleri yani tuşlar istediğin gibi söküp takabilirsin. Videoya çekerek hepsini tak ve pc'ye tak. Bir sorun yoksa kullanmaya devam et. Muhtemelen yolda gelirken sallanınca düşmüşlerdir.
sorun teşkil edecek bir durum yok bence. key caplerin içlerini kontrol et kırılma ihtimaline karşı ama kargoda sallanıp düşmüşe benziyor.
iyi günlerde kullan ^^
Bunlar nasıl iş yapıyorlar hayret. Tuşlar çalışıyorsa bir sorun olacağını sanmam. Aydınlatmaya da bak.
Keycap nedir bilmem. Tuşları yerine takıp çalıştırdığımda sorun yoksa içim rahat etsin mi? Ve evet hemen incehesap a size attığım fotoyu atıp sorun olur mu diye sordum.

jackarmis

80+
K70 canavar gibi klavye. kabul et.
Aynı klavyeden kullanıyorum, çok memnunum, en doğrusunu yapmışsın kabul etmekle. Bileğin-parmakların pozisyonunu çok iyi ayarlamışlar, yazarken adeta parmaklar akıyor.
İncehesabı zerre sevmem ama adil davranıp güzel ürün teklif etmişler.
Bilek desteği aparatını takamadım bir türlü kırmaktan korkuyorum

jackarmis

80+
Bilek desteği açılı bir şekilde ilk kademeye kadar tak, sonra klavyeyi masaya bastırınca çıt diye yerine oturuyor.
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. İlk sağ, sonra solu itince oldu. Klavyemde çok hoş duruyor, nerdeyse diğeri iyi ki bozulmuş diyeceğim. Tuş sesleri bile çok hoş. Bilek desteği diğer klavyeme göre daha büyük ama buna da alışırım sorun değil. Tüm tuşları yerine sabitledim, herhangi bir tuşta sorun görünmüyor, umarım çıkmaz da. Eğer test edebileceğim bir site falan varsa edebilirim.

Birçok foruma konu açtım fakat burada herkes aşırı iyi ilgilendi. Konuya yorum atan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. @Amanita @hopecrash @swordfish @Eclipse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,200
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom