Tabi doğrudur
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 398
Arkadaşlar corsair çevre bileşenleri nasıldır ? En iddialı olduğu alan nedir ? Ve diğer markalar varken neden corsair seçilebilir ?
Kalite olarak soruyorsan kaliteli parasal olarak soruyorsan pahalı.Arkadaşlar corsair çevre bileşenleri nasıldır ? En iddialı olduğu alan nedir ? Ve diğer markalar varken neden corsair seçilebilir ?
Pahalı olmasaydı ama :/Kaliteli, pahalı, leziz.
Apple gibi bir şey galiba demek istediğin Apple ürünlerinin de ekosistemi çok iyi.Çünkü en iyi ekosistemi verebilen o. Her şeyi Corsair marka diz ve iCUE'ya gir, her şeyin ayarını oradan yapabiliyorsun, bu önemli bir şey benim için. GamePower ve Rampage markalarını bu yüzden sevmiyorum, ekosistem mantığı yok, kulaklık için ayrı sürücü, mouse için ayrı sürücü.
Peki bu özellik sadece corsair'da mı var ?Çünkü en iyi ekosistemi verebilen o. Her şeyi Corsair marka diz ve iCUE'ya gir, her şeyin ayarını oradan yapabiliyorsun, bu önemli bir şey benim için. GamePower ve Rampage markalarını bu yüzden sevmiyorum, ekosistem mantığı yok, kulaklık için ayrı sürücü, mouse için ayrı sürücü.
Kalite=Para o halde...Kalite olarak soruyorsan kaliteli parasal olarak soruyorsan pahalı.
F/p ürünleri yokmu peki ?Efsane ama f/p deyince akla ilk gelen o değil
Aynen öylePeki bu özellik sadece corsair'da mı var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalite=Para o halde...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F/p ürünleri yokmu peki ?
Hayır ama en geniş ekosistemi o sağlayabiliyor. Çünkü hem RAM üretiyorlar, hem soğutucu üretiyorlar, hem de ekipman üretiyorlar. Anakart vs. şeyleri üretmiyorlar ama onun için Asus ile çalışıyorlar, mesela Asus anakartların iCUE desteği var. Olabilen her şeyi Corsair koy, anakart, ekran kartı gibi şeyleri de Asus koy, en iyi uyumluluk bu şekilde.Peki bu özellik sadece corsair'da mı var ?