𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Corsair Vengeance SODIMM 4GB (1X4GB) 1600Mhz CL9 1.5V DDR3 Ram (CMSX4GX3M1A1600C9)
Ddr3 ?Nasıl ucuz değil?
Ucuz?Nasıl ucuz değil?
İsteğe göre paylaşım yapmıyorum. + Araştırdım uygun fiyatli olduğunu gördüm paylaştım. Sıcak fırsatlarda konu değil dikkatinizi çekerim.Hocam bunu niye paylaştın ucuzda değil
Ürünün kaç TL olmasını istersin hocam ucuz olması için? 100tl?Hem 4gb hem ddr3 neresi ucuz bunun ?
100 TL den ben veririm isteyen varsa 2 tane var elimde boşta duruyor öylece iş görsün.İsteğe göre paylaşım yapmıyorum. + Araştırdım uygun fiyatli olduğunu gördüm paylaştım. Sıcak fırsatlarda konu değil dikkatinizi çekerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünün kaç TL olmasını istersin hocam ucuz olması için? 100tl?
Evet 100? Benzerleri 100-200 arasinda rahatlikla bulunabiliyor.İsteğe göre paylaşım yapmıyorum. + Araştırdım uygun fiyatli olduğunu gördüm paylaştım. Sıcak fırsatlarda konu değil dikkatinizi çekerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünün kaç TL olmasını istersin hocam ucuz olması için? 100tl?
Ya hocam biz bunları nasıl memnun edeceğiz merak ediyorum diyaloga girmiyim girmiyim diyorum ama bazen girmek gerek niye paylaştın nedir ya anlamış değilim ben hala100 TL den ben veririm isteyen varsa 2 tane var elimde boşta duruyor öylece iş görsün.