CEKMISSIN YA LA
CEKMISSIN YA LA
benim attıgım sıra siz çekiyormussunuz stok az olunca saniyesinde yenildi hayırlı olsun sizinde bir ss alabilirmiyizHerkes rgbliye odaklanınca rgbsiz olanı düşürebildik şükür, 2 paket aldım inşallah iptal olmaz.
satıcısı amazon mu ?
Dey elektronik ben de alabildim rgb olanlarısatıcısı amazon mu ?
Bugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde bunlar çıktı. 2x16yı görünce ekledim direkt, yanlış bile alsam iptal ederim diye.benim attıgım sıra siz çekiyormussunuz stok az olunca saniyesinde yenildi hayırlı olsun sizinde bir ss alabilirmiyiz
adamların hakkına girmişssin. 2 tane alarakBugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde bunlar çıktı. 2x16yı görünce ekledim direkt, yanlış bile alsam iptal ederim diye.
Bu rami erkenden bu fiyattan almak hayattaki tek mantıklı yatırımımdıCORSAIR Vengeance DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD Expo iCUE Uyumlu Bilgisayar Belleği - Gri (CMK32GX5M2E6000Z36), Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR Vengeance DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD Expo iCUE Uyumlu Bilgisayar Belleği - Gri (CMK32GX5M2E6000Z36), Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İhtiyaçtı hocam AM5 sistem topluyorum ama hata ettim. Keşke 10 paket deneseydim de forum içi alacak arkadaşlarla paslaşsaydık. O fiyatı görünce heyecan yaptırdı düşünemedim, belki de 10 tane almaya çalışırken ben alamazdım orası ayrı. Kısmet diyelimadamların hakkına girmişssin. 2 tane alarak![]()