❌İndirim Bitti! CORSAIR Vengeance DDR5 RAM 32GB 5.371,21TL ÇÖKKKK

Herkes rgbliye odaklanınca rgbsiz olanı düşürebildik şükür, 2 paket aldım inşallah iptal olmaz.

Herkes rgbliye odaklanınca rgbsiz olanı düşürebildik şükür, 2 paket aldım inşallah iptal olmaz.
benim attıgım sıra siz çekiyormussunuz stok az olunca saniyesinde yenildi hayırlı olsun sizinde bir ss alabilirmiyiz

benim attıgım sıra siz çekiyormussunuz stok az olunca saniyesinde yenildi hayırlı olsun sizinde bir ss alabilirmiyiz
Bugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde bunlar çıktı. 2x16yı görünce ekledim direkt, yanlış bile alsam iptal ederim diye.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-11 181255.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-11 181255.webp
    33.2 KB · Hit: 58
Bugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde bunlar çıktı. 2x16yı görünce ekledim direkt, yanlış bile alsam iptal ederim diye.
adamların hakkına girmişssin. 2 tane alarak :D

adamların hakkına girmişssin. 2 tane alarak :D
İhtiyaçtı hocam AM5 sistem topluyorum ama hata ettim. Keşke 10 paket deneseydim de forum içi alacak arkadaşlarla paslaşsaydık. O fiyatı görünce heyecan yaptırdı düşünemedim, belki de 10 tane almaya çalışırken ben alamazdım orası ayrı. Kısmet diyelim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,361
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri