Neler Yeni

Yardım Corsair Void Elite kullananlar atttığım eq ayarını deneyip farkı söyleyebilir mi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Siz memnunsanız çok iyi. Güzel günlerde kullanın. Dip ses konusu da windowsun işguzarligi. Başka bir konuda anlatmıştım ve internete yazdığınız zaman rahat rahat yaparsınız. Yani kulaklikta dip ses yok. Bende kulaklığı satıp cloud alpha s satın alma arefesindeyim bakalım
Kolay gelsin hocam şimdiden hayırlı olsun kulaklığınız

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
öncelikle iyi akşamlar beyler kulaklığı az önce acıp denedim ve hala kullanıyorum. Cloud 2 ye göre bi tık ağır ama zamanla alışırım diye düşünüyorum ses kalitesi de cloud 2 ile aynı neredeyse ama sesi full de zaten durulmuyor aşırı yüksek sesi var müziklerde şuanlık ben beğendim bir tek kafa yapımdan dolayı sanırım kulaklığın alt tarafı tam kapanmıyor biraz açık kalıyor onun dışında ses ile ilgili herhangi bi sorun yok gayette tercih edilebilir bir kulaklık ses yüksekliği cloud 2 den yüksek geldi bana. Dip ses sorunu olmadı bende eq ayarı yaptım @Kaneki Ken in konu başında vermiş olduğu sesler daha da bi iyi oldu.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
öncelikle iyi akşamlar beyler kulaklığı az önce acıp denedim ve hala kullanıyorum. Cloud 2 ye göre bi tık ağır ama zamanla alışırım diye düşünüyorum ses kalitesi de cloud 2 ile aynı neredeyse ama sesi full de zaten durulmuyor aşırı yüksek sesi var müziklerde şuanlık ben beğendim bir tek kafa yapımdan dolayı sanırım kulaklığın alt tarafı tam kapanmıyor biraz açık kalıyor onun dışında ses ile ilgili herhangi bi sorun yok gayette tercih edilebilir bir kulaklık ses yüksekliği cloud 2 den yüksek geldi bana. Dip ses sorunu olmadı bende eq ayarı yaptım @Kaneki Ken in konu başında vermiş olduğu sesler daha da bi iyi oldu.
H.o

revanchis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Akdoğan
7.1 modu açar ve eq seçeneğini FPS olarak ayarlarsam çok rahat ses kasılıyor konunun başında dediğim eq ayarında müzik için gayet iyi hem de bassli bir müzik açıkken kulaklık basstan titriyor birde başa mide açarsan coşuyor kısacası ben memnunum
Fps için ayarlarını söyleyebilir misin?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Bana ses çok boğuk geliyor Baya kötü hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki dip ses sorunun nasıl çözdün
İnternetteki yöntemin aynısı yapmıştım en baştan kötü ses dip ses gibi bir şey olmadı ama baya uzun zaman oldu nasıl yapıldığını hiç hatırlamıyorum maalesef. İnternette araştırıp bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,437
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom