Hocam ben bile alabilriim6 ay kullandım sadece kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum sizce eder mi? orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
Kredi kartı borcumdan ötürü satmak zorundayım 3 ay ödemedim yoksa asla satmazdım. kulaklıkta herhangi bir problem yok sahibinden de ilan verdim zaten zaten lol oynuyorum bilgisayarın monitörünü kullanıyorum ses kulaklık kenarda duruyordu zatenHocam ben bile alabilriim
İzmirdeysen almaya geleyim şimdi6 ay kullandım sadece kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum sizce eder mi? orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
Dostum karşı ödemeli de gönderebilirim hiç sorun yok kargocuya alırken ücreti verirsin sahibinden.com da satışım varİzmirdeysen almaya geleyim şimdi
Nereden aldınız hocam kaç ay daha garantisi varDostum karşı ödemeli de gönderebilirim hiç sorun yok kargocuya alırken ücreti verirsin sahibinden.com da satışım var
Nereden aldınız hocam kaç ay daha garantisi var
Ah be keşke o kadar ucuza gitmese ama yapcak bişi yok6 ay kullandım sadece kredi kartı borclarımdan ötürü satmak zorundayım 750 TL fiyat düşünüyorum sizce eder mi? orjinali 1750 TL şu an
Alıntıyı görüntüle
Valla dostum bilgisayar alırken işte krediye girdim ve kredi kartına krediyi ödedim ama kredi kartında tükendim mecbur satmak zorundayım işteAh be keşke o kadar ucuza gitmese ama yapcak bişi yok