Teşekkür ederim hocam pad olayı kolay bana valorantta iyi ses versin yeterli razer barracuda var son ses yapınca sağ taraftan sesi kesiyor kendi kendine gidiyor filan değişik şeyler yaşatıyor bana valorant'da adamın geldiği yönü bileyim sesi rahat versin başka bir şey istememBen 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım
Razerın genel problemi bu ses tekerleğini milimetrik kısınca düzeliyorTeşekkür ederim hocam pad olayı kolay bana valorantta iyi ses versin yeterli razer barracuda var son ses yapınca sağ taraftan sesi kesiyor kendi kendine gidiyor filan değişik şeyler yaşatıyor bana valorant'da adamın geldiği yönü bileyim sesi rahat versin başka bir şey istemem
Kısıyorum ama sonradan ses azalıyor ses tekerleğiyle oynamam gerekiyor yapıyorum tekrar gidiyor lanet ettirdi bundan önce de blackshark v2 vardı o da aynısını yaptı doğru düzgün servis ağı da yokRazerın genel problemi bu ses tekerleğini milimetrik kısınca düzeliyor
Üste doğru kapattığında inan hiç rahatsızlık duymayacaksın yine sabit değilKablolusunu kullanıyorum gayet güzel ürün ama 3-4 yıl olacak nerdeyse kablo hasar almaya başladı,zaten ikinci el almıştım ben. O yüzden kablosuz bakıyordum iyi denk geldi. Benim için tek kusur microfonun tak-çıkar olmaması.
Bunda öyle bir sorun yaşamayacağını garanti ederim özellikle ses kasma konusunda sıfır sıkıntı yaşadım tabi ürün hatalı vs gelir orasını bilemem ama onuda sanmıyorumTeşekkür ederim hocam pad olayı kolay bana valorantta iyi ses versin yeterli razer barracuda var son ses yapınca sağ taraftan sesi kesiyor kendi kendine gidiyor filan değişik şeyler yaşatıyor bana valorant'da adamın geldiği yönü bileyim sesi rahat versin başka bir şey istemem
Aynı bu problem var bende deRazerın genel problemi bu ses tekerleğini milimetrik kısınca düzeliyor
Çok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zatenÜste doğru kapattığında inan hiç rahatsızlık duymayacaksın yine sabit değil
Bunda öyle bir sorun yaşamayacağını garanti ederim özellikle ses kasma konusunda sıfır sıkıntı yaşadım tabi ürün hatalı vs gelir orasını bilemem ama onuda sanmıyorum
Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beniAynı bu problem var bende de
kraken v3 pro var sesten vs memnunum ama bu uygulaması kafayı yedirecek gibi oluyor bazen harici pek bir şeyini görmedimÇok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zaten
Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beni
Ben uygulamasını bile indirmiyorum karışık oynayınca iyice bozuluyorkraken v3 pro var sesten vs memnunum ama bu uygulaması kafayı yedirecek gibi oluyor bazen harici pek bir şeyini görmedim
yeterli bence 7.1 de var bana lazım olmuyor ama iyi gene, sadece kumaş pedleri var o sebepten dışarıdan ses alıyor, verebiliyor daGenel olarak valorant oynayacağım ses kasma için yeterli olur mu sizce? nasıl buluyorsunuz performansını
yeterli bence 7.1 de var bana lazım olmuyor ama iyi gene, sadece kumaş pedleri var o sebepten dışarıdan ses alıyor, verebiliyor da
sağlık olsunİptal ettiler bunları var ya kesecen niye koyuyorsun niye iptal ediyorsun arkadaş
Ne güzel razer'dan kurtuldum güzel bi kulaklık aldım dedim başka ürün beklicez artıksağlık olsun