Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
2500 miş o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldım bir saat f5 yaptım ama aldım. Teşekkürler. Microfon çıkan bir ürün bakıyordum ama,bu fiyata çok iyi bence bu ürün.
Hayırlı olsun

Amd34

80+ Silver
Ben 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum 😂 benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürün

Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım
Teşekkür ederim hocam pad olayı kolay bana valorantta iyi ses versin yeterli razer barracuda var son ses yapınca sağ taraftan sesi kesiyor kendi kendine gidiyor filan değişik şeyler yaşatıyor bana valorant'da adamın geldiği yönü bileyim sesi rahat versin başka bir şey istemem :D

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Teşekkür ederim hocam pad olayı kolay bana valorantta iyi ses versin yeterli razer barracuda var son ses yapınca sağ taraftan sesi kesiyor kendi kendine gidiyor filan değişik şeyler yaşatıyor bana valorant'da adamın geldiği yönü bileyim sesi rahat versin başka bir şey istemem :D
Razerın genel problemi bu ses tekerleğini milimetrik kısınca düzeliyor

Amd34

80+ Silver
Razerın genel problemi bu ses tekerleğini milimetrik kısınca düzeliyor
Kısıyorum ama sonradan ses azalıyor ses tekerleğiyle oynamam gerekiyor yapıyorum tekrar gidiyor lanet ettirdi bundan önce de blackshark v2 vardı o da aynısını yaptı doğru düzgün servis ağı da yok

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Kablolusunu kullanıyorum gayet güzel ürün ama 3-4 yıl olacak nerdeyse kablo hasar almaya başladı,zaten ikinci el almıştım ben. O yüzden kablosuz bakıyordum iyi denk geldi. Benim için tek kusur microfonun tak-çıkar olmaması.
Üste doğru kapattığında inan hiç rahatsızlık duymayacaksın yine sabit değil

Bunda öyle bir sorun yaşamayacağını garanti ederim özellikle ses kasma konusunda sıfır sıkıntı yaşadım tabi ürün hatalı vs gelir orasını bilemem ama onuda sanmıyorum

Amd34

80+ Silver
Üste doğru kapattığında inan hiç rahatsızlık duymayacaksın yine sabit değil

Bunda öyle bir sorun yaşamayacağını garanti ederim özellikle ses kasma konusunda sıfır sıkıntı yaşadım tabi ürün hatalı vs gelir orasını bilemem ama onuda sanmıyorum
Çok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zaten :D

Aynı bu problem var bende de :D
Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beni

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Çok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zaten :D

Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beni
kraken v3 pro var sesten vs memnunum ama bu uygulaması kafayı yedirecek gibi oluyor bazen harici pek bir şeyini görmedim :D

Amd34

80+ Silver
kraken v3 pro var sesten vs memnunum ama bu uygulaması kafayı yedirecek gibi oluyor bazen harici pek bir şeyini görmedim :D
Ben uygulamasını bile indirmiyorum karışık oynayınca iyice bozuluyor

Arda_07

80+ Bronze
Genel olarak valorant oynayacağım ses kasma için yeterli olur mu sizce? nasıl buluyorsunuz performansını
yeterli bence 7.1 de var bana lazım olmuyor ama iyi gene, sadece kumaş pedleri var o sebepten dışarıdan ses alıyor, verebiliyor da

Amd34

80+ Silver
İptal ettiler bunları var ya kesecen niye koyuyorsun niye iptal ediyorsun arkadaş
yeterli bence 7.1 de var bana lazım olmuyor ama iyi gene, sadece kumaş pedleri var o sebepten dışarıdan ses alıyor, verebiliyor da

Amd34

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom