Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Amd34

80+ Silver

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
daha dayanıksız oluyor. bir dw her şey typec olmuşken fazla retro bence

Amd34

80+ Silver

Amd34

80+ Silver
hiçbir dezavantajı olmaz, mobil cihaza bağlaması belki sorun olabilir onun dışında gayet iyi kulaklık
kullanıyor musun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

alacak olan bunu incelesin bana güzel geldi 2 sene önce bu fiyata satılmış galiba :D

Amd34

80+ Silver

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
Bende bu kulaklık var yeni versiyonu dip ses var. Bı de hyperx cloud 2 veya razer blacksharkv2 göre baya ağır kafamda taş varmış gibi rahatsız edici oluyor uzun kullanımda

pppoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hasan

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
kullanıyor musun hocam

alacak olan bunu incelesin bana güzel geldi 2 sene önce bu fiyata satılmış galiba :D
2500 miş o zaman

Fiyatı 1899 a düşmüş ihtiyacı olanlar önceki indirimleri kaçıranlar bakabilir
aldım bir saat f5 yaptım ama aldım. Teşekkürler. Microfon çıkan bir ürün bakıyordum ama,bu fiyata çok iyi bence bu ürün.

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
kullanıyor musun hocam

Ben 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum 😂 benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürün

2500 miş o zaman

aldım bir saat f5 yaptım ama aldım. Teşekkürler. Microfon çıkan bir ürün bakıyordum ama,bu fiyata çok iyi bence bu ürün.
Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Ben 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum 😂 benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürün

Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım
Kablolusunu kullanıyorum gayet güzel ürün ama 3-4 yıl olacak nerdeyse kablo hasar almaya başladı,zaten ikinci el almıştım ben. O yüzden kablosuz bakıyordum iyi denk geldi. Benim için tek kusur microfonun tak-çıkar olmaması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom