micro giriş ne oluyor hocamgirişi microymuş kaçırdığım iyi olmuş
Usb alıcılı olması ne gibi bir dezavantaj sağlar hocamdaha dayanıksız oluyor. bir dw her şey typec olmuşken fazla retro bence
hiçbir dezavantajı olmaz, mobil cihaza bağlaması belki sorun olabilir onun dışında gayet iyi kulaklıkUsb alıcılı olması ne gibi bir dezavantaj sağlar hocam
kullanıyor musun hocamhiçbir dezavantajı olmaz, mobil cihaza bağlaması belki sorun olabilir onun dışında gayet iyi kulaklık
kullanıyorumkullanıyor musun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
alacak olan bunu incelesin bana güzel geldi 2 sene önce bu fiyata satılmış galiba
Genel olarak valorant oynayacağım ses kasma için yeterli olur mu sizce? nasıl buluyorsunuz performansınıkullanıyorum
TÜH YAWCORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) fiyatı ve özelliklerini iwww.mediamarkt.com.tr
Fiyatı 1899 a düşmüş ihtiyacı olanlar önceki indirimleri kaçıranlar bakabilir
2500 miş o zamankullanıyor musun hocam
alacak olan bunu incelesin bana güzel geldi 2 sene önce bu fiyata satılmış galiba
aldım bir saat f5 yaptım ama aldım. Teşekkürler. Microfon çıkan bir ürün bakıyordum ama,bu fiyata çok iyi bence bu ürün.CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround, PC, PS4 Uyumlu, Beyaz (CA-9011202-EU) fiyatı ve özelliklerini iwww.mediamarkt.com.tr
Fiyatı 1899 a düşmüş ihtiyacı olanlar önceki indirimleri kaçıranlar bakabilir
Ben 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürünkullanıyor musun hocam
Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım2500 miş o zaman
aldım bir saat f5 yaptım ama aldım. Teşekkürler. Microfon çıkan bir ürün bakıyordum ama,bu fiyata çok iyi bence bu ürün.
Kablolusunu kullanıyorum gayet güzel ürün ama 3-4 yıl olacak nerdeyse kablo hasar almaya başladı,zaten ikinci el almıştım ben. O yüzden kablosuz bakıyordum iyi denk geldi. Benim için tek kusur microfonun tak-çıkar olmaması.Ben 2 senedir kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek mikrofon kalitesi olsun gayet yeterli icue yazılımı ile özelleştirme ses ayarı vs de yapılabiliyor ama çok kurcalayınca bozuyor yada ben ayarını tutturamıyorum ama çok güzel kulaklık dezavantaj olarak kulaklık pedlerinin altımdaki plastikler diğerlerine göre biraz daha dayanıklığı düşük sanırım 1.5 seneni ortalarında çatlama meydana geldi ama sorun teşkil etmedi onun dışımda gayet iyi oda büyük ihtimal benim hatam hor kullandım yatakda film izlerken vs uyuya kaldığımda genelde uyandığımda kulaklığı yerde buluyordum benim genel görüş ve yorumum bu şekilde gayet fp bir ürün
Pişman olacağını düşünmüyorum ben 2.7 e aldım