Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Çok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beni
barracuda x aldım geçen indirimde 2-3 gündür kullanıyorum gayet memnunum aslında

Amd34

80+ Silver
barracuda x aldım geçen indirimde 2-3 gündür kullanıyorum gayet memnunum aslında
4-5 ay sonra sorununu ortaya koyar knk herkes'de olmaz tabi bilemeyiz ama benim razer serüvenim bu kulaklıkla son buldu yarı fiyatına olmadığı sürece almam bir daha

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
4-5 ay sonra sorununu ortaya koyar knk herkes'de olmaz tabi bilemeyiz ama benim razer serüvenim bu kulaklıkla son buldu yarı fiyatına olmadığı sürece almam bir daha
Doğru söylüyorsun bakıp göreceğiz ses tekerleğine dokunmam zaten bundan sonra

Amd34

80+ Silver

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
blackshark v2x kullanıyordum, Tekeri en son kısma alınca yapıyor bende bir tek bıraktığım yerde kalıyor sizin gibi bir sorun yaşamadım

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Çok teşekkür ederim hocam kullanıcı yorumlarına bakıyorum satın alanların hepsi olumlu çok nadir sorun yaşayan var 10/7'si bilgisizlikten 1 yıldız vermiş zaten :D

Bir daha razer alırsam şura'da öpsünler beni
Razer yorumlarıda bi
Okadar olumsuz 😂

Amd34

80+ Silver

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Ne güzel razer'dan kurtuldum güzel bi kulaklık aldım dedim başka ürün beklicez artık
Bende bakıyorum da üst serilerden bakıyorum ben senin bütçen ne alemde eğer denk gelirsem senide etiketlerim dostum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Fiyatı 1899 a düşmüş ihtiyacı olanlar önceki indirimleri kaçıranlar bakabilir
Mediamarkt niye bu kadar ucuza veriyo bunu

Bende bakıyorum da üst serilerden bakıyorum ben senin bütçen ne alemde eğer denk gelirsem senide etiketlerim dostum
Hs80max al geç

Amd34

80+ Silver
3-5K arası fakat indirimde ürün bulmadığım sürece almayı düşünmüyorum kablolu bi kulaklığım var onunla idare ediyom bazen razeri takıyom

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
3-5K arası fakat indirimde ürün bulmadığım sürece almayı düşünmüyorum kablolu bi kulaklığım var onunla idare ediyom bazen razeri takıyom
razer hangi model ve hangi sebepten almıyorsunuz hocam aklımda bulunsun :)

Amd34

80+ Silver
razer hangi model ve hangi sebepten almıyorsunuz hocam aklımda bulunsun :)
Barracuda x var hocam fakat 4-5 ay sonra sap taraftan ses kısılma sorunu oluyor aynı sorunu blackshar v2’de yaşadım bir daha razer almayı düşünmüyorum servisi bile yok yollayabileceğim aldığım yere yazdım bize gönderin diyor gönderdim 3 hafta kaldı geldi tamir olmuş halde 1 ay geçmeden yine aynı oldu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom