Amd34
80+ Silver
Hocam 2 adet kargoda 1 adet satıldı 1 adet kendim kullanıyorum diğerleri haftaya gelirSatıyorsanız talibim hocam, yazarsanız konuşalım.
Hocam 2 adet kargoda 1 adet satıldı 1 adet kendim kullanıyorum diğerleri haftaya gelirSatıyorsanız talibim hocam, yazarsanız konuşalım.
Haftaya gelecekleri satacaksanız ulaşabilirsinizHocam 2 adet kargoda 1 adet satıldı 1 adet kendim kullanıyorum diğerleri haftaya gelir
Hocam bi gelsin hayırlısıyla bakıcamHaftaya gelecekleri satacaksanız ulaşabilirsiniz
Valorant oynuyor musun knk bi test edip yazar mısınelime ulaştı bu arada ürün gayet kaliteli hissettiriyor
oynuyorum kanka bi kaç ayar var onu yapınca mükemmel oluyor direkt çözüyorsun adamın kaç metre önünde oldugunuValorant oynuyor musun knk bi test edip yazar mısın
seninki gelsin anlatırım sana da test edersinValorant oynuyor musun knk bi test edip yazar mısın
Geliyor knk dağıtımda yarım saate teslim ederler valorantta ses kasması iyiyse satmakla uğraşmayacağım hiçoynuyorum kanka bi kaç ayar var onu yapınca mükemmel oluyor direkt çözüyorsun adamın kaç metre önünde oldugunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
seninki gelsin anlatırım sana da test edersin
gelince haber ver ayarları yapalım ve şey genel cızırtı sorununu çözmüşler sanırım hiç cızırtı gelmiyor banaGeliyor knk dağıtımda yarım saate teslim ederler valorantta ses kasması iyiyse satmakla uğraşmayacağım hiç
Tamamdır knk kutuyu açarsam yazarım yardımcı olursun sana zahmet akşama kadar bakayım satıp kullanmak arasında kaldımgelince haber ver ayarları yapalım ve şey genel cızırtı sorununu çözmüşler sanırım hiç cızırtı gelmiyor bana
2300e alabilirimTamamdır knk kutuyu açarsam yazarım yardımcı olursun sana zahmet akşama kadar bakayım satıp kullanmak arasında kaldım
Yok knk 3 bin +1 yıl sigorta yaptırdım2300e alabilirim
Kutu daha önce açılmamış dimi reisYok knk 3 bin +1 yıl sigorta yaptırdım
Yok knk sıfır kapalı kutu iade ürün vs yollamamışlarKutu daha önce açılmamış dimi reis