❌İndirim Bitti! 🔥🔥 CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Kablosuz 3.599,00 TL 🔥🔥

Kulaklık giyilen bir aksesuar olduğu için ben kulaklık bakarken en önem verdiğim şey bassından tizinden çok ergonomisi, malzeme kalitesi, kullanım ömrü vb. şeyler. Bu fiyat bandında hayatta deri padli ve kafa bantlı kulaklık almam. Bence bu kulaklık hala alınabilir gibi hiç denemedim ama yıllardır gördüğüm en çok satanlar listesinde bu kadar popüler kulaklıkta negatif yorumlar da illa ki olur.

Çok çirkin bir kulaklık bunu nasıl beğeniyorşar anlamıyorum 12 yaşında biri için mükemmel görünebilir ama 30 35 yaşında biri için vasat bir tasarım, ayrıca 16 saat diyor ama max en yüksek ses mikrofonlu kullanımda da 8 10 saat arası gidecektir o yüzden, ağır ve çok geride kalmış bir kulaklık.

4 yıldır felan kullanıyom soru varsa alabilirim, 4 yıl önce önerirdim ama yıl 2026 olucak nerdeyse, daha güncel kulaklıklara bakmanız daha iyi olur

kablolu versiyonunu 1 yıl kullandım ve kafa yerinden 2'ye ayrıldı, kablosuz versiyonu belki farklı olabilir.

valla tippen en iyi kulaklık ama ben de cızırtı filan sorunu vardı

kronik sorunluydu diye biliyorum bu model yoksa bende çekecektim

geçen sene ucuzluktan almıştım.Şarjı çok çabuk bitiyor.Ses kalitesi olarak memnunum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-14 122558.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 122558.webp
    13.6 KB · Hit: 44
2021 den beri kullanıyorum PUBG nin çekilişinde çıkmıştı. Pilinin yedeğini alıp değiştirdim ve pedlerini değiştirdim soyulmadı sadece sünger süngerliğini kaybetmişti onun haricinde hala kullanıyorum. Ledlerini kapatırsan uzun kullanabiliyorsun.

Akakçe fiyatına göre 6ayın en ucuzu, grafikte 3300 sizi yanıltmasın teşhir ürün olarak satılmıştı.
Alıntıyı görüntüle
5senedir kullanıyorum, padleri hafif aşındı yedeği de her yerde 200-300tlye satılıyor. Çok dikkatli kullanmamama rağmen iskeleti çok sağlam, cloud 2 gibi çatçut gitmiyor hala da taş gibi. Kulak padleri aşırı rahat tek eksisi şarj 12-14saat gidiyor ve bi tık ağır gelebilir. 3600tl için çok iyi ürün.
Şuayip uzun kullanıyor

kesinlikle uzak durulması gereken bir model. agırlık olsun dışarı ses verme olsun cok kalitesiz aldıgım gibi sattım g733 aldım 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri