🔥İndirim Corsair Void Elite RGB Wireless 3050₺ Sinerji

Adamların iyi niyetini sömüren değerli varandaşlarımız sayesinde bizim insanlara ekmek ve su gibi temel ihtiyaçlar haricinde bir şey verilmemesi gerektiğini Corsair markası da öğrenmiş oldu

Genel olarak ürünleri kullanmadan sırf yorum yapmak için yorum yapanları dikkate almamanızı öneririm 🤘👌
Bu ürün için;
Gayet güzel bir kulaklık ihtiyacı olanlar rahatlıkla satın alabilir. Ne kronik sorun,ne uzun süreli kullanımda baş ağrısı ne de kopma vs. akla ilk gelen sorunlardan hiçbirini yaşatmadı. P,il dayanıklılığı da çok iyi.Pc için yazılımı olan iCUE indiriyorsun,temiz kullanıyorsun ömrü de uzun oluyor haliyle.

Ortalama 3 yıldır kullanıyorum ben 900 e almıştım zamanında kendi karşılaştığım problemlerini sayayım
kablosu eski tip olduğu için belli bir süre sonra (en az 1 yıl) kablolu oynarken temazsızlık yapıyor oyun oynarken windows giriş çıkış sesi duyuyorsun ama ayarlardan kapanıyor bende kapalı.
bataryası da ölüyor gibi geliyor bana artık uzun süre şarj etmeden kullanamıyorum
emsallerine göre biraz ağır buda malzeme kalitesinden dolayıdır diye düşünüyorum
ben memnunum ama bir daha alsam bu kulaklığı almazdım daha yeni bakardım.
Onun dışında arkadaşlar garanti vs yazmış ben 1 defa gönderdim 1 yıl kullanıp bana 0 ürün gönerdiler temazsızlık için gönermiştim.

Bende aldım bugün geldi kulaklık.Stok ayarlar güzel değil ama ince bi ekolayzer ayarı yapınca muazzam tatlı bi ses oluyor.Ben beğendim açıkçası.Güncel üst seviye kulaklık almak bende isterdim ama maalesef çok pahalı.Bu fiyata en iyilerinden biri olacağını düşünüyorum.

corsairin kendi sitesinde şuanda 80 dolar (2436TL) bi sıkıntı çıkacağınıda düşünmüyorum bakılabilir
cors.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,006
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri