ugurcamm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 331
Dolby atmos indirdim hazır ayarlardan kullanıyorum ben 45tl falandı fiyatı
indirdim ama nasıl açılacağını bilmiyorumIcue indirip eq ayari + dolby actniz mi
onu nerden alıyoruz hocamDolby atmos indirdim hazır ayarlardan kullanıyorum ben 45tl falandı fiyatı
Otomatikmen kuruyor zaten kurduktan sonra simdi ya d asonra pc yi yeniden baslatin diyor.Eger baslatmadiysan o yuzden uygulama acilmazindirdim ama nasıl açılacağını bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu nerden alıyoruz hocam
Baslattiniz mi naptniz?AÇ a basmadım hocam şimdi yeniden başlatsam olur mu
Uygulamayi acabildiniz mi?Eger actiysanizBaşlattıktan sonra bir ayar yapmamız gerekiyor mu uygulamayı da indirdim
Uygulamayı indirdikten sonra Windows ayarlarından Windows sonic for headphones seçip kullan. 10larca defa ekolayzır ayarı denedim bir işe yaramıyor. En güzel sonucu bununla aldım
hocam bir de 7.1 sorround sound seçeneğinde mi kalsınUygulamayi acabildiniz mi?Eger actiysaniz
Corsair kismina gelin ve bu ayari yapın.Tabii ki kişisel bir şey fakat ben corsair kulaklık kullanırken bu eq ayarı kullandım ve memnundum.Ek olarak sol altta ki dolbyi de acın.Eğer dolby yazıyorsa zaten açıktır
hocam ayarları yaptım sadece dolby bulamadım. eq ayarları çok güzel oldu sesi baya arttıUygulamayi acabildiniz mi?Eger actiysaniz
Corsair kismina gelin ve bu ayari yapın.Tabii ki kişisel bir şey fakat ben corsair kulaklık kullanırken bu eq ayarı kullandım ve memnundum.Ek olarak sol altta ki dolbyi de acın.Eğer dolby yazıyorsa zaten açıktır
7.1 de bozuluyor evet kullanmıyorumBende void elite rgb olan var hiçbir problemi yok. Ses çok yüksek ve net eq ayarı da normalde. Onun atrı bi kurma tekniği var o şekilde kurun internette bulursunuz. 7.1 açma stereo kullan ses bozuluyor