Neler Yeni

Corsair Void RGB 7.1 USB alınır mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Çok ucuza buldum (2. el) Alınır mı? dip ses sorunu var dedi arkadaşım ne diyorsunuz? Şuanki kulaklığım Razer Kraken USB 7.1. Geçmeye değer mi?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Çok ucuza buldum (2. el) Alınır mı? dip ses sorunu var dedi arkadaşım ne diyorsunuz? Şuanki kulaklığım Razer Kraken USB 7.1. Geçmeye değer mi?
Dip ses sorunu var evet ama programından ses ayarı yaparak minimuma indirilebilirsin bendede vardı uğraştım biraz iade etmeyi bile düşündüm ama sonunda güzel bir ses ortaya çıkınca iadeden vazgeçtim ama hepsini depremde kaybettim

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Dip ses sorunu var evet ama programından ses ayarı yaparak minimuma indirilebilirsin bendede vardı uğraştım biraz iade etmeyi bile düşündüm ama sonunda güzel bir ses ortaya çıkınca iadeden vazgeçtim ama hepsini depremde kaybettim
Program ve ayarları atabilir misiniz

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Program ve ayarları atabilir misiniz
Program corsairin kendi icue uygulamasaydı sanırım, ayarlar kişiseldi mesajımı okursanız depremde kaybettiğimi söyledim. Hiçbirini bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan Aydın
Razer Kraken bence geçmeye gerek yok.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun kanka. bilgi için de teşekkür ederim.
Razer Kraken bence geçmeye gerek yok.
yani usta kulaklık güzel ama ucuza buldum diye alınabilir mi diye sormak istedim.

Top Bottom