Neler Yeni

Corsair Void RGB Elite Carbon Wireless Alınır mı ? (incehesap)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,527
İsim
Oğuz Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: ync_

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,527
İsim
Oğuz Oğuz
Tasarım açısından sormuyorum. Ses kalitesi, Mikrofon kalitesi, Konfor açısından soruyorum. Bilginiz var mı kulaklık hakkında ?
Genel olarak beğenilen bir model.
Konfor konusunda arkadaşım kafama baskı uyguluyor dedi ama bazı arkadaşlar öyle bir sorun yok dedi.
Mikrofon kaltiesini bilmiyorum
Ben asus go 2.4 kullanıyorum 1200₺ falan o da

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kablolu modelini kullanıyorum. Ben ilk defa kulak üstü kullandığım için alışmam uzun sürdü.
Ben kullanırken bi baskı hissetmiyorum. Gayet rahat geliyor. Oyunlarda veya sohbet ederken mikrofonunda da bir sorun yaşamadım.
Müzik film izlerken de gayet keyif veriyor. 7.1 Özelliği filmlerde çok işe yarıyor.

Genel olarak memnunum.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
YILDIRIM
6 ay civarında kullanıyorum genel olarak rahat bir kulaklık rgbsiz 15 16 saat kadar sarjı gidiyor ses seviyeside iyi memnunum. Ancak ilk aldığın zaman ses kalitesi leş gibi gelicek bunun nedeni de equalizer ayarının kötü olması programından düzgün equalizer ayarı yapıp 3 4 gün kullanıp alışıyorsun.

inan24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İnan Yeter
Hyperx cloud stinger core 7,1 kullanıyorum sesler ona göre çok yüksek geliyor bu konuda gayet iyi fakat sesler çok ekolu, bazı sesler çok derinden geliyor. Kesinlikle standart eq ayarları çok kötü iyi bir ayar gerekli. Çok anlamıyorum eq ayarlarından internetten bulup bir çok ayar denedim ama hala tam olarak memnun değilim. Senin ayarların nedir dostum ? Paylaşabilir misin ?

En İyi Cevap
3
Bu modeli bw HS70 i kullandım şimdide Razer Barracuda X aldım. Tasarım olarak çok beğenilen bir model. Hatta tasarım için bir araba firmasıyla çalışmışlar kutu üzerinde yazıyor. Bazı inceleme videolarında söylüyorlar. Bu fiyat Bandında F/P olarak Corsair void pro wireless, HS70, G435, Razer Barracuda X ve Asus Go Strix 2.4 var. Bu modellerin hepsi güzeldir. Beğendiğinizi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,339
Üyeler
167,296
Son üye
Nihat Eren
Top Bottom