oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
OC performansı iyi değil önerilmiyor.Bu mavi ekran sürekli mi alınıyor?
OC performansı iyi değil önerilmiyor.Bu mavi ekran sürekli mi alınıyor?
OC meraklısı değilim benim için yeterli bir ram o zamanOC performansı iyi değil önerilmiyor.
Herkeste olan bir durum değil ama XMP açarken mavi ekran alındığı için düşük MHz'de kullanılıyor.Bu mavi ekran sürekli mi alınıyor?
Dediğim gibi sistemi alalı neredeyse 10-11 ay oluyor 2 kere mavi ekran yedim oc meraklısı değilim sanırım ben şanslıymışımHerkeste olan bir durum değil ama XMP açarken mavi ekran alındığı için düşük MHz'de kullanılıyor.
Daha ucuza daha iyisi varken para verip riske girmek mantıklı değil.
daha iyisi ne var pekiHerkeste olan bir durum değil ama XMP açarken mavi ekran alındığı için düşük MHz'de kullanılıyor.
Daha ucuza daha iyisi varken para verip riske girmek mantıklı değil.
Herkeste oluyor diye bir şart yok zaten fakat riske girmenin manası yok. Bilmeden aldıysan sorun yaşamadıysan sıkıntı yok.Dediğim gibi sistemi alalı neredeyse 10-11 ay oluyor 2 kere mavi ekran yedim oc meraklısı değilim sanırım ben şanslıymışım
daha iyisi ne var peki
bu iyi midir? ismini daha önce hiç duymadım daHerkeste oluyor diye bir şart yok zaten fakat riske girmenin manası yok. Bilmeden aldıysan sorun yaşamadıysan sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İyidir kullanıyorum.bu iyi midir? ismini daha önce hiç duymadım da
3600 olanını da alabilirsiniz.3000 mhz ancak bu
3600 Olabiliyor.3000 mhz ancak bu
3600 Olabiliyor.