Corsair VS450 psu alınır mı?

alınır bence

2018 versiyonu, kronik sorunlu.
YouTube'a yazarsanız traktör gibi sesli çalıştığı videoları bulabilirsiniz.
İç yapısı da kalitesizdi sanırım.
Ben 2018 den öncekiler sorunlu ve 2018 versiyonu sorunsuz diye biliyodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2018 versiyonu, kronik sorunlu.
Hocam diğer konularda gördüğüm kadarıyla 2018 versiyonundan önceki versiyon sorunluymuş

Son düzenleme:
Turuncu etiketli olanlari kronik sorunlu olanlar diye hatirliyorum. Gri etiketli olanlar daha yeni ve sorunsuz olmalari lazim. Yine de her iki model de pek tavsiye edilen PSU'lar degil.

Onun yerine üzerine biraz daha ekleyip daha kaliteli bir PSU almanizi tavsiye ederim. Bütcenizi bilmiyorum ama, 380 TL'ye FSP Hydro K 500W güc kaynagi mevcut. Yine de secim size kalmis.

Ben 2018 den öncekiler sorunlu ve 2018 versiyonu sorunsuz diye biliyodum

Hocam diğer konularda gördüğüm kadarıyla 2018 versiyonundan önceki versiyon sorunluymuş
Pardon arkadaşın da dediği gibi etiket farkı vardı.

Turuncu etiketli olanlari kronik sorunlu olanlar diye hatirliyorum. Gri etiketli olanlar daha yeni ve sorunsuz olmalari lazim.
Alsam apu sistemde sorun yaşarmıyım

Turuncu etiketli olanlari kronik sorunlu olanlar diye hatirliyorum. Gri etiketli olanlar daha yeni ve sorunsuz olmalari lazim. Yine de her iki model de pek tavsiye edilen PSU'lar degil.

Onun yerine üzerine biraz daha ekleyip daha kaliteli bir PSU almanizi tavsiye ederim. Bütcenizi bilmiyorum ama, 380 TL'ye FSP Hydro K 500W güc kaynagi mevcut. Yine de secim size kalmis.
Bu corsair şuan vatan bilgisayarda 185 tl çok uygun olduğu için yöneldim, eğer bunu almazsam aerocool vx plus 400 alacağım hocam

@Omerx14x

APU sistem icin yeterli, fakat ileride ekran karti alacak olursaniz, ileriye yönelik bir PSU almanizda fayda var.

PSU icin belirli bir bütceniz var mi?

O fiyat bandinda sizin de bahsettiginiz gibi Aerocool VX Plus 400W mevcut. Bundan 2 sene önce 270 TL olan PSU'lar su an 530 TL civarindan satiliyor. Fiyatlar muazzam artmis.

Belki diger arkadaslar farkli bir öneride bulunur. Bir de onlarin fikirlerini alalim bakalim. Bana soracak olursaniz APU sistem icin VS450 is görecektir.

Turuncu /Sarı etiketli 2018 versiyonu, kronik sorunlu.
Traktör :D çok iyi bir benzetme Ford 3610

Alinir. Fiyatı çok uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll