Neler Yeni

Corsair VS650 Sorunlu

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr
Merhaba 3 4 ay önce gaming gen tr den corsair vs650w 80+ bronze psu aldım ve coil whine sorunu çıkmaya başladı bir şey demedik oyuna girdiğimizde 20 30 dakika sonra sistem kendi kendine reset atıyor zaten 500w isteyen bir sistem psu dan ses geliyor ne yapmamız lazım gaming gen tr ye e-posta dan mail attık geri dönüş olmadı 1 kere daha attım ve yarın arayacağım geri dönen olmazsa mahkemeye başvuracağım. sizce ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba 3 4 ay önce gaming gen tr den corsair vs650w 80+ bronze psu aldım ve coil whine sorunu çıkmaya başladı bir şey demedik oyuna girdiğimizde 20 30 dakika sonra sistem kendi kendine reset atıyor zaten 500w isteyen bir sistem psu dan ses geliyor ne yapmamız lazım gaming gen tr ye e-posta dan mail attık geri dönüş olmadı 1 kere daha attım ve yarın arayacağım geri dönen olmazsa mahkemeye başvuracağım. sizce ne yapabilirim?
bu arada eğer geri dönüş olur para iadesi olursa xpg pylon almayı düşünüyorum iyi midir?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
xpg plyon iyidir. Sen direk servise gönder.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hangi oyunda oluyor bu durum? Gelişmeleri yazar mısınız bende gaminggenden aldım merak ediyorum.

Bu arada mail atmayın, siteden ticket oluşturun veya şikayetvar.com'a yazın.
İllede arayacam derseniz 10-11 arası ulaşabiliyordum ben Kasım'da şimdi nasıl bilmiyorum.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan

bu arada eğer geri dönüş olur para iadesi olursa xpg pylon almayı düşünüyorum iyi midir?
Aynı psu bende de var senle konuşmuştuk zaten ve benzer sorun var benimki ya reset attıyor yada aniden elektirik gitmiş gibi kapanıyor. ama ani kapanmalar sadece ağır oyun oynarken oluyor. Ağır oyun oynamasam sadece film ve dizi izlyorum yeni psu alana kadar böyle takılıyorum. sizce bir zararı oluyormudur sisteme ? (Ağır oynamadıgım için ani kapanma olmuyor reset olayıda zaten sadece 2 kere başıma geldi)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr
Hangi oyunda oluyor bu durum? Gelişmeleri yazar mısınız bende gaminggenden aldım merak ediyorum.

İllede arayacam derseniz 10-11 arası ulaşabiliyordum ben Kasım'da şimdi nasıl bilmiyorum.
valorantta yaşadım bir daha corsair psu düşünmüyorum cidden kötü fsp gibi markalar varken corsair saçma

Aynı psu bende de var senle konuşmuştuk zaten ve benzer sorun var benimki ya reset attıyor yada aniden elektirik gitmiş gibi kapanıyor. ama ani kapanmalar sadece ağır oyun oynarken oluyor. Ağır oyun oynamasam sadece film ve dizi izlyorum yeni psu alana kadar böyle takılıyorum. sizce bir zararı oluyormudur sisteme ? (Ağır oynamadıgım için ani kapanma olmuyor reset olayıda zaten sadece 2 kere başıma geldi)
hiç bilemiyorum

mail attım geri dönüş geldi geri iade olmuyormuş yasal yollara başvuracağım böyle bir malın arkasında durmamazlık olmaz 1 yıl bile olmadı

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr

Dambıldor

80+ Silver
cx750f kullanıyorum? ve ses yapıyor

cx750f kullanıyorum ses yapmaya başladı satmayı düşünüyorum
Vs650 hakkında açılmış konu o yüzden söyledim. Ses yapıyorsa garantiye yolla yenisini veriyorlar cwden dolayi.

cx750f kullanıyorum? ve ses yapıyor

cx750f kullanıyorum ses yapmaya başladı satmayı düşünüyorum
Ki corsair ürünlerin neredeyse hepsi boğaz içi bilisim garantili direk oraya yollamanız gerek Gaming gene ulaşmaya çalışmanızın amacı ne?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr
Vs650 hakkında açılmış konu o yüzden söyledim. Ses yapıyorsa garantiye yolla yenisini veriyorlar cwden dolayi.

Ki corsair ürünlerin neredeyse hepsi boğaz içi bilisim garantili direk oraya yollamanız gerek Gaming gene ulaşmaya çalışmanızın amacı ne?
boğaz içi olduğu bilmiyordum psu yu acaba ordan aldığım için olabilirmi

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
aynı psu kullanıyorum aynı sorunları bende yaşadım ama son 2 aydır yapmıyor.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
okr

mail attım

Seri numarası ile bogax içi bilgisayarın sitesinden kontrol et ona göre yollarsın
seri numarasını nerden öğrenebilirim

Top Bottom